Zondag 7 november 2010 - 11:00 uur

OKSV 3 - Macharen 2

Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel

Macharen 2

De Competitiewedstrijd OKSV 3 - Macharen 2 staat komende zondag, 7 november 2010, om 11:00 uur op het programma. De krachtmeting wordt gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel.

Een kleine helft (48.00%) van de OKSV supporters gaat voor winst van de OKSV van het derde elftal van. Een klein kwart (24.00%) van de Overlangelse gokkers gaat voor een verliespartij tegen het elftal-elftal van Macharen's tweede en ruim een kwart (28.00%) van de OKSV Pool 2010/2011 deelnemers gaat voor een gelijkspel.

Wanneer er gekeken wordt naar de Competitiestand, dan is te zien dat het derde elftal van OKSV onder Macharen 2 staat op de huidige ranglijst. Het derde van OKSV staat op de 5e plaats, terwijl Macharen 2 op de 4e plek te vinden is. Momenteel is het verschil maar 2 punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van Macharen's tweede elftal beter is. Het tweede elftal van Macharen heeft een doelsaldo van 15, terwijl het OKSV 3-doelsaldo 6 is. Een verschil dus van 9 doelpunten .

Aanvallend gezien is Macharen 2 productiever geweest dan het derde van OKSV, omdat ze tot nu toe 30 treffers in 7 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 4.29, terwijl het gemiddelde van OKSV 3 2.29 gescoorde goals per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 7 wedstrijden nog maar 16 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van OKSV's derde elftal beter dan die van het tweede elftal van Macharen, omdat ze tot nu toe 10 doelpunten in 7 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 1.43 treffers per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van Macharen 2 2.14 tegengoals per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 7 wedstrijden al 15 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 2