Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV B1 is op de goede weg

21 okt 2010

Beste OKSV leden,

We zijn nu met de B1 van OKSV halverwege de competitie,met vijf gespeelde wedstrijden staan we gelijk met v.v.Ravenstein B1.want we hebben allebei 15 punten,maar
OKSV B1 heeft een wedstrijd minder gespeeld,die wedstrijd zal nog moeten worden gespeeld,thuis tegen Oss´20 B2.en wie had dat nu gedacht..........

Als ik als trainer naar de groep kijk hebben we veel getraind op positie,snelheid,snelheid van passing in het spel maar ook naar medespelers. het praten naar elkaar toe, en het iets voor elkaar over hebben naar elkaar toe.
Ik vindt dat deze groep het goed doet,elke week weer zie je een beetje verschil van wat we op de trainingen doen,en dat zie je dan zaterdag´s weer terug in het spel.

De sfeer is goed in de groep,we staan tweede in de standenlijst van OKSV,maar op voetbal.nl staan we eerste,-waarschijnlijk omdat we onderling tegen v.v.Ravenstein B1 hebben gewonnen-.

We hebben een goede start gehad,met overwiningen tegen SDDL,en Vorstenbosche Boys,maar ook v.v.Ravenstein ws om van te genieten.hoewel we tegen OVC´63 en HVCH het erg moeilijk hadden.

Ook zijn we nu in het elftal aan het trianen op een andere wijze,een meer snellere wijze van spelen,elkaar sneller vinden,meer overzicht houden,wat jullie hopelijk snel terug zullen zien op het voetbalveld van OKSV.

Ook de lichte blessure´s van Bram,Job,Jonathan en Remco is met deze rustpauze een gesloten boek,en kunnen we op 30 oktober of 6 November weer over de gehele selectie beschikken en weer een goed vervolg aan de competitie geven.

Niet alleen ik,maar ook Willy gaan voor de positie van koploper,en hopelijk ook een verassing in de zin van een kampioenschap!!!! Wij gaan er alles aan doen om die doelstellingen te halen.

En met de wedstrijden thuis tegen Oss´20 B2 en GVV´57 B1 waar de jongens van OKSV B1 ZEKER nog iets hebben goed te maken met de supporters ga ik weer met vol vertrouwen aan de slag met deze groep.

HOU DE OKSV SITE IN DE GATEN VOOR DE VOLGENDE THUISWEDSTRIJD TEGEN OSS´20 B2 OP 30 OKTOBER OF 13 NOVEMBER THUIS TEGEN ODILIAPEEL B1 !!!!

Hopelijk zien we jullie bij de eerste thuiswedstrijd weer langs de lijn staan.


Met vriendelijk groet,
Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg