Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'WHV wil verloren terrein terugwinnen'

14 okt 2010

LOOSBROEK - Twee ploegen springen er dit seizoen uit in de 6e klasse F. WHV en Maaskantse Boys gaan na vijf duels ongeslagen aan kop. Komende zondag treffen beide ploegen elkaar in Loosbroek.

Trainer Gerrit van Uden degradeerde vorig seizoen met WHV op een uiterst pijnlijke manier. Daar waar iedereen van GVV'57 uitging, ontsnapte die ploeg op de laatste speeldag aan degradatie. "De degradatie was heel zuur en pijnlijk, dat gun je niemand. Niet alleen voor iedereen binnen de club, maar ook voor mij. Wel zeiden we tegen elkaar dat we het verloren terrein zo snel mogelijk weer willen terugwinnen." De start van het nieuwe seizoen belooft in ieder geval veel goeds. "Ik heb goed materiaal en ook klopten talentvolle jeugdspelers aan de deur. De zesde klasse is ideaal om jeugd in te passen en voor de leeuwen te werpen. Het pakt goed uit. Er staat een goede mix en de spelers willen zich laten zien. Het winnen zorgt voor veel vertrouwen en plezier."

Zondag komt Maaskantse Boys op bezoek. Van Uden gebruikt zijn vrije zondag om die ploeg bij Macharen te bekijken. "Het wordt zonder twijfel een spannende wedstrijd. Ik denk niet dat er veel verschillen zijn. Individueel heeft Maaskantse Boys aardige spelers. Ik ben benieuwd. Beide ploegen kunnen na afloop zien waar ze echt staan. Overigens verwacht ik ook dat FC De Rakt nog bovenin mee gaat doen. het is een leuke ploeg met technische jongens."

De doelstelling van WHV is duidelijk: kampioen worden. "Ik heb het goed naar mijn zin bij WHV, een nette club met goede mensen. Maar het streven is om hoger te voetballen. Dit jaar in de zesde klasse is een uitdaging. We willen er met z'n allen uit komen."

Programma 6e klasse F:
-Achilles Reek - FC de Rakt
-WHV - Maaskantse Boys
-OKSV - SCV'58
-VCO - Irene
-Macharen - Ulysses

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
19 jun 2024 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2024
21 jun 2024 - 21:00
EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (groepsfase): Nederland - Frankrijk
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg