Logo OKSV

KlikSport: 'Liefkens: 'Wij winnen van Maaskantse Boys''

29 sep 2010

OSS - Mister Macharen. Arjan Liefkens (29) mag zo best worden bestempeld. De spits speelt al sinds de jeugd bij de huidige zesdeklasser. De komende jaren ziet hij geen reden om te vertrekken. "Dit is een heel gezellige club."

Een hoogvlieger is Macharen bepaald niet. Toch ziet Liefkens dit seizoen mogelijkheden op een goed seizoen. "We hebben er nieuwe verdedigers bij en er zit meer voetbal in de ploeg. We hebben voorin ook een nieuwe spits die we goed konden gebruiken. We scoorden daarvoor niet vaak. Een plek in de middenmoot moet haalbaar zijn en hopelijk pakken we een keer een periode. Maar dat is het probleem, soms spelen we goed en dan weer slecht."

Felle wedstrijd
Zondag komt Maaskantse Boys op bezoek. Liefkens: "De laatste drie jaar waren de resultaten wisselend. Ik denk dat het er fel aan toe gaat. Mijn verwachting is dat Macharen wint. En of ik scoor? Dat hangt er vanaf op welke positie ik sta." Macharen is en blijft de club van Liefkens. "Zo lang ik het naar mijn zin heb, blijf ik in het eerste elftal spelen. Een andere club zag ik niet zitten en eerlijk gezegd is mijn mentaliteit niet het sterkste punt. Achteraf heb ik daar misschien wel wat spijt van. Macharen is echter een gezellige club. Mijn intentie is om later in het derde elftal te gaan spelen, waar vrienden van mij voetballen."

Programma 6e klasse F:
-Achilles Reek - Irene
-VCO - Ulysses
-FC de Rakt - SCV'58
-Macharen - Maaskantse B.
-OKSV - Boerdonk

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps