Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV nu ook op Twitter

28 sep 2010

https://www.oksv.nl is vanaf vandaag ook te volgen op Twitter. Via ons TwitterAccount http://twitter.com/vvOKSV kunt u onze laatste berichten ontvangen op uw Twitter.

Steeds meer mensen zijn op Twitter te vinden. Zelf twitteren is leuk, maar Twitter is vooral een handige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Daarom is onze site nu ook op Twitter te vinden.

Wat is Twitter?
De meesten zullen het waarschijnlijk wel weten, maar we leggen het nog even uit:

Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarop men zichzelf, zoals bij Hyves of Facebook, een profiel en een avatar kan aanmeten.

Hoe werkt het?
Met Twitter sturen gebruikers tekstberichten, zogenaamde tweets, van maximaal 140 karakters lang via de Twitter-website, SMS, e-mail, MSN of via een applicatie zoals Twitterrific of TweetDeck. Deze tweets worden getoond op de gebruikerspagina en eveneens bij andere gebruikers die hebben opgegeven deze te willen ontvangen. De zender kan de aflevering beperken tot een groep vrienden, maar standaard worden de berichten afgeleverd bij alle belangstellenden. De basisvraag van de dienst was oorspronkelijk "Wat ben je aan het doen?" en is nu "Wat gebeurt er?". Iedere twitteraar kan op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens vertellen waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij van plan is of wat hem/haar bezighoudt.

Ik heb nog geen account. Hoe maak ik er een aan?
Je eigen Twitteraccount aanmaken is simpel: Ga naar Twitter.com en klik rechts op "Sign Up" en vul de gegevens in. Klik vervolgens op "Create my account" en je account is aangemaakt.

Hoe kan ik OKSV volgen op Twitter?
Nadat je je account hebt aangemaakt ga je naar http://twitter.com/vvOKSV en klik je op "Follow". Je zult nu op de hoogte blijven van onze Tweets.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg