Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV B1 gaat er zaterdag voor met jullie steun

27 sep 2010

Na een matige beker start was OKSV snel uitgeschakeld in de Beker. Toen ik terug was,ging ik vrijwel direct met de jongens aan de slag, we hebben veel in positiespel gedaan,een heeft geleid dat we nu met 3 wedstrijden gespeeld te hebben,we 9 punten hebben behaald.

Dat betekent dat we in de top van de competitie staan,op een tweede plek,maar ook dat waneer we op de ranglijst kijken,we zien dat we v.v.Ravenstein B1,op de eerste plaats staan, die ook net als ons met 9 uit 3,maar met een beter doelsaldo aan kop staan.

Met de wedstrijd zaterdag thuis tegen v.v.Ravenstein B1,kan het een leuke en sportieve wedstrijd worden met scherpte aan beide zijde. Wat ik jullie als supporters van OKSV B1 wil vragen,is om vooral gezelligheid in en op het voetbalveld te houden en te genieten van het voetbal. Het zal een strijdende wedstrijd worden van allebei de kanten,een wedstrijd die wij als B1 al vanaf de start in de competitie naar uitkijken.

We hopen dat iedereen Zaterdag aanwezig kan zijn voor deze wedstrijd tussen OKSV B1-v.v.Ravenstein B1,waarin we bij winst bovenaan komen,te staan. Dat is de doelstelling van OKSV B1.

De spelers en begeleiding hopen op een gezellige sfeer op īt veldje in Overlangel. En als u als supporters achter het elftal gaat staan,dan gaan wij er alles aan doen om de 3 punten in Overlangel te houden.

We hopen op een gezellige drukte op het sportpark van OKSV.

Met vriendelijke Sportgroet,

Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg