Logo OKSV

WK 2010 ZUID-AFRIKA

26 mei 2010

Natuurlijk vielen we allemaal van onze stoel toen DE WISSEL van Sven plaatsvond. En was het niet prachtig en ontroerend toen Nicolien na 8 jaar uitgelachen te zijn alsnog een superdag had?

Ook staat radio Tour de France weer hele dagen aan komende zomer en blijven we speculeren welke Nederlander ooit weer zo goed zal zijn dat hij Jan Janssen of Joop Zoetemelk kan opvolgen. Of in ieder geval weer eens een klassieker winnen.

En was Sydney niet een klein beetje van ons in 2000, met alle successen van Anky, Pieter, Inge en Leontien? Vanzelfsprekend heeft iedereen het sportmoment van de 20e eeuw nog op het netvlies staan, de adembenemende volleybalfinale in Atlanta.

Allemaal sportmomenten die in ons geheugen gegrift staan.

Maar hoe mooi, belangrijk, ontroerend en spannend ook, uiteindelijk draait het in het hele sportleven maar om 1 vraag:

"Ga ik in mijn leven nog een keer meemaken dat Nederland Wereldkampioen voetbal wordt?"

Bij elk WK zijn er vooraf de verwachtingen dat het deze keer zal lukken, maar tot nu toe is er telkens iets, waardoor het net niet goed komt...... Ik bedoel: wanneer zijn we nu TERECHT uitgeschakeld geweest? De finales van 74 en 78 hadden WE moeten winnen, in 90, 94 en 98 hadden we (soms) de beste ploeg, maar verloren we toch van de latere finalist en in 2006 tegen Portugal... ach, laat ook maar. Zoals ze in het buitenland zeggen:

Nederland is de beste voetbalploeg ter wereld die nog nooit wereldkampioen voetbal is geweest!

Maar misschien deze keer: en mocht dit nu wel gebeuren, dan wil je toch ook kunnen zeggen dat JIJ dit vooraf al wist! Om dat aan te tonen, doe je "gewoon" ff mee aan de voetbalpoule.
En mocht Nederland alsnog worden uitgeschakeld, dan kun je jezelf troosten met de gedachte dat je toch maar mooi de pool hebt gewonnen en dat jij dus wel verstand hebt van voetbal.

Dus doe mee met de OKSV Pool!!!! Surf naar https://www.oksv.nl/wkpool2010 en maak voor slechts 5,-- kans op de eeuwige roem en een mooie geldprijs. Spelregels staan beschreven op de site.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps