Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Toernooi Keldonk: OKSV A1 pakt aan het einde van het seizoen een prijs en wint een goedbezet toernooi!

16 mei 2010

Op vrijdagavond 14 mei speelde OKSV A1 een toernooi t.g.v. het 50 jarig jubileum van RKVV Keldonk. OKSV hanteerde in de poulfase een zeer aanvallende tactiek en dit wierp zijn vruchten af. Want in de poule (wedstrijden van 2 x 10 min.) werd met 3-2 gewonnen van ELI A1 (Lieshout). De doelpuntenmakers waren Job, Marc en Roel. In de tweede wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van Boerdonk A1. Doelpuntenmaker, via een penalty, was Erwin. En in de laatste poulewedstrijd werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen de A1 van VOW (Zijtaart) en daarmee werd de eerste plaats in de poule veiliggesteld.
In de finale moest OKSV aantreden tegen de gastheren van Keldonk A1. En hoewel Keldonk meer aan de bal was, had OKSV zijn zaakjes goed voor elkaar en was het uiterst effectief in de afronding. Kevin was degene die de allesbeslissende 1-0 voor zijn rekening nam. En daarmee stelde hij de eindoverwinning veilig.
Dit succes, aan het einde van een moeizaam seizoen, werd groots gevierd. Dat hebben de inwoners van Overlangel en Neerloon vast wel gemerkt?! Onze excuses voor de geluidsoverlast, maar succes moet gevierd worden!! Roy en John bedankt.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV A1 nieuws :

Meer OKSV A1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg