Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Toto met Gerco Smits van OVC'63'

30 mrt 2010

LITH - Gerco Smits (28) speelt al sinds zijn jeugd bij OVC'63. De geboren Oijenaar woont tijdelijk in Lith met vriendin Irene die eveneens voetbal speelt bij OVC'63. Toch blijft Oijen trekken. Smits: "We gaan daar zeker weer terug. Oijen blijft ons boeien."

OVC'63 is booming. De club stapelt de laatste weken zege op zege. De derde plek achter koploper NLC en SCMH sluit alle vragen uit. Gerco Smits speelt op ‘vier' en hij voelt zich daar opperbest. Gerco Smits: "Het gaat goed met onze club. We hebben sinds dit seizoen vijf seniorenteams. Dat zegt wel wat voor een dorp als Oijen." Een doelstelling hebben ze ook op sportpark De Rijsbos. Gerco Smits: "We willen nacompetitie halen, dat moet met dit stel zeker mogelijk zijn. We willen hartstikke graag promoveren. De vijfde klasse lijkt mij wel iets. Niet hoger, dat zit er voor ons niet in. We hebben een echt vriendenteam. OVC'63 doet lekker mee en dat stimuleert. We zijn een hecht groepje samen met trainer Eric van Vugt. Jammer dat hij einde seizoen stopt." Mooi gesproken Gerco, hoogste tijd voor de prognoses…..

IRENE - SCMH -2-
"Dat wint SCMH ondanks dat ze kwakkelen. Die ommekeer moet komen. Ze deden het in het begin van de competitie zo goed, dat kan niet weg zijn."

ULISSES - OVC'63 -2-
"Dat zijn wij en gaan dat winnen. Ulisses is vooral in Megen geen makkelijke tegenstander. Het neemt niet weg dat we dit niet af gaan geven daar."

ACHILLES REEK - VCO -1-
"VCO en De Rakt spelen meestal onderin. Dit seizoen is dat voor Fc De Rakt anders. Wij wonnen met 1-3 bij Achilles. Ook nog met twee strafschoppen. We hadden het daar met fases heel moeilijk. VCO lijkt me dan ook kansloos zondag."

BOERDONK - FC DE RAKT -3-
"Dit lijkt me typisch een uitslag voor een puntendeling. Boerdonk speelt thuis sterk. De Rakt probeert na twee nederlagen weer in het ritme te komen."

NLC'03 - SCV'58 -1-
"Sterke ploeg dat NLC'08. Twee maal van verloren. Wij waren tegen ze de eerste keer beter, maar verloren toch. De tweede wedstrijd waren we absoluut kansloos. Dus een dikke één."

OKSV - MAASKANTSE BOYS -1-
"Dat wordt een potje voor OKSV. Ze volgen ons op de voet. OKSV heeft wat wedstrijden achterstand, maar als ze die winnen staan ze gelijk met ons. Zondag winnen ze zeker van MKB."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg