Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'De pool van... John Voet (OKSV)'

03 feb 2010

OVERLANGEL - De titel in de 6e klasse F kunnen ze wel vergeten. OKSV wil de tweede competitiehelft wel laten zien dat ze goed kunnen voetballen. Om te beginnen moet dan zondag de uitwedstrijd bij Achilles Reek gewonnen worden. Aanvoerder John Voet heeft er vertrouwen in dat de drie punten naar Overlangel gaan. We vroegen hem ook de andere wedstrijden te voorspellen.

-Achilles Reek – OKSV -2-
"Ik ga natuurlijk voor een overwinning voor OKSV. De thuiswedstrijd hebben we met 2-1 gewonnen, maar hadden we een behoorlijk veldoverwicht. Ook al is Reek een fysiek sterke ploeg waar we rekening mee moeten houden, na een gelijkspel en een overwinning zullen we proberen om deze reeks voort te zetten."

-Boerdonk – Ulysses -2-
"Boerdonk is een hardwerkende ploeg. Ulysses daarentegen heeft wat goed te maken. Als ze verliezen is het seizoen voorbij voor de Megenaren. Ik denk dat het een nipte overwinning wordt voor Ulysses."

-FC de Rakt –SCMH -1-
"SCMH is de te kloppen ploeg. Ze hebben nog niets verloren deze competitie. Als FC De Rakt een kans wil maken, moet het zondag doorgaan. Hard veld, jonge jongens en dus allemaal wat flexibeler. En SCMH kan de periode winnen, dus nog een extra motivatie voor de Rakt om er eens flink tegenaan te gaan. Dus als het doorgaat zondag dan een verrassing, winst voor de Rakt."

-Maaskantse Boys – Macharen -1-
"Maaskant is een stuk beter dan vorig jaar en ik vind dat Macharen er niet sterker op is geworden. Het blijft natuurlijk wel een stugge ploeg, maar ik denk toch een overwinning voor de Maaskantse Boys."

-NLC'03 – Irene -1-
"NLC vind ik de beste ploeg. Ze hebben een goede voorhoede en ze scoren makkelijk. Ook uit bij Irene was het 6-1. Irene is in staat te stunten, maar ik ga toch voor een overwinning voor NLC."

-VCO – OVC'63 -3-
"VCO won in het begin van 2009 in Oijen. Twee fysiek sterke ploegen. Ook al hebben wij VCO dit jaar nog niet gehad. OVC vond ik niet zo sterk als vorig jaar. Ik denk dat deze wedstrijd met een gelijkspel gaat eindigen."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg