Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Trainersnieuws 6e klasse G

04 jan 2010

De laatste tijd is er meer nieuws naar buiten gekomen over trainers die stoppen, doorgaan of verhuizen van club. Hieronder een klein overzicht van de teams uit de 6e klasse G.

Vink verlengt bij Achilles Reek

REEK - Trainer Cees Vink en Achilles-Reek hebben afgesproken om ook het volgende voetbalseizoen 2010/2011 met elkaar verder te gaan. Beide partijen spraken hun vertrouwen uit in een langere samenwerking. De oefenmeester uit Ochten is aan zijn tweede seizoen bij de zesdeklasser bezig.

Bron: KlikSport

R.K.S.V. Boerdonk zoekt nieuwe trainer A-selectie

Met ingang van het seizoen 2010/2011 zoekt voetbalvereniging R.K.S.V. Boerdonk, uitkomend in de 6e klasse K.N.V.B., een nieuwe hoofdtrainer voor haar jonge en ambitieuze A-selectie. De samenwerking met de huidige trainer, Clemens v.d. Kerkhof uit Gemert, komt hiermee na afloop van het huidige seizoen ten einde. Beide partijen hebben op dat moment twee seizoen met elkaar samengewerkt.

Bron: Website Boerdonk/

Jos van der Els volgend jaar actief als hoofdcoach Berghem Sport

Op 24 december 2009 is duidelijk geworden dat de hoofdcoach van FC de Rakt, Jos van der Els, volgend jaar bij Berghem Sport (bovenaan in 3e klasse) actief gaat worden. Jos maakt een grote stap van 6e klasser FC de Rakt naar 3e klasser Berghem Sport. Het bestuur betreurt zijn beslissing en wenst Jos alle succes in de 2e competitie helft die hij bij de Rakt afrondt en voorts komend seizoen bij Berghem Sport

Bron: Website FC De Rakt

Maaskantse Boys trekt Boere aan

MAREN-KESSEL - Maaskantse Boys heeft Bas Boere uit Oss vastgelegd als hoofdtrainer voor het volgend seizoen. Na drie jaar als trainer bij SDDL gewerkt te hebben, zal Boere de jonge selectie van Maaskantse Boys onder zijn hoede gaan nemen. Bij de zesdeklasser volgt hij Piet van Oudenallen op.

Bron: KlikSport

Hoofdtrainer verlengd contract

Het verheugt ons dat wij kunnen mededelen overeenstemming te hebben met onze hoofdtrainer Raymond Danse om ook in het seizoen 2010/2011 de selectie van NLC'03 te begeleiden. Het bestuur heeft het volste vertrouwen, dat onder leiding van Raymond de opgaande lijn die is ingezet, ook in het komende seizoen wordt gecontinueerd.

Bron: Website NLC'03

Manders langer bij OKSV

OVERLANGEL - Dirk-Jan Manders heeft zij contract bij OKSV met een seizoen verlengd. De oefenmeester doet met de club uit Overlangel mee in de subtop van de 6e klasse.

Bron: KlikSport

Van Uden blijft hoofdtrainer Ulysses

MEGEN - Harm van Uden is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Ulysses. Het wordt zijn tweede seizoen bij de Megense club. De spelersgroep gaf aan graag verder te gaan met de oefenmeester. Joop Heinen blijft aan als trainer van dames 1 van Ulysses.

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
26 mei 2024 - 14:00
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
29 mei 2024 - 20:00
Informatieavond over 't HONK
Meer informatie Meer informatie over: Informatieavond over 't HONK
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg