Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'De pool van... Harm van Uden (Ulysses)'

27 nov 2009

MEGEN - Met SBV was hij vorig jaar trainer in de 6e klasse. Dit seizoen heeft Harm van Uden Ulysses onder zijn hoede. Met de Megenaren draait hij met een achtste plaats mee in de middenmoot van de 6e klasse F. Ulysses ontmoet zondag Boerdonk. Wat verwacht hij van deze wedstrijd en de andere duels komende zondag?

-Boerdonk - Ulysses -2-
"Boerdonk is nieuw in deze klasse. Wij hebben ze thuis al gehad op een dinsdagavond, destijds een gelijkspel. Een ploeg om rekening mee te houden, aangezien ze thuis gelijk speelden tegen NLC’03. Toch moeten wij winnen om mee te blijven doen om plaats drie in deze klasse. Spannende wedstrijd dus aankomende zondag met een kleine overwinning voor Ulysses."

-FC De Rakt - SCMH -2-
"Ondanks dat FC De Rakt de club in opkomst is in de 6de klasse en ieder jaar duidelijk beter wordt, is SCMH nu nog een maatje te groot voor ze. Ik voorspel hier dus een overwinning van SCMH. SCMH en NLC’03 steken dit seizoen er duidelijk bovenuit in de 6ede klasse. Ik ben heel benieuwd wie de langste adem heeft in de strijd om het kampioenschap."

-VCO - OVC’63 -2-
"Dat is een moeilijke wedstrijd om te voorspellen. Op papier is OVC’63 sterker, maar ze hebben het altijd heel lastig tegen VCO. Toch gok ik op een overwinning voor de mannen uit Oijen."

-Achilles Reek - OKSV -3-
"OKSV had een superstart, daarna is het wat minder geworden. Ik weet niet of belangrijke spelers als vd Wal en Voet fit zijn bij OKSV. Achilles Reek is een lastige ploeg, omdat ze hele goede wedstrijden afwisselen met hele matige qua resultaat. Hier verwacht ik een gelijkspel."

-NLC’03 - Irene -1-
"NLC’03 is een sterke ploeg in onze klasse. Met name Mark van Amstel is daar heel belangrijk als laatste man. Hij stuurt de hele ploeg, waarin een paar jonge jongens overgekomen uit de A-jeugd het heel goed doen. Ze scoren veel en krijgen er weinig tegen. Helaas voor Irene wordt dit dus een overwinning voor NLC’03."

-Maaskantse Boys - Macharen -1-
"Maaskantse Boys is hier de vereniging met de meeste ambities, aangezien ze dit jaar ook weer spelers van buiten het dorp hebben gehaald. Ze draaien een stuk beter dan vorig jaar en Macharen heeft ook al meer punten dan vorig jaar rond deze tijd. Ik denk dat Maaskantse Boys het meeste kwaliteit heeft en op basis daarvan moet kunnen winnen. Echter met Macharen weet je het nooit. De clubs waar ik heb getraind, hebben het er altijd erg moeilijk mee."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
24 mei 2024
Seizoensafsluiting 2023-2024
Meer informatie Meer informatie over: Seizoensafsluiting 2023-2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg