Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Pool van... Remco Bijl (NLC'03)'

30 okt 2009

LITH - NLC'03 doet het goed in de 6e klasse F. De Lithenaren gaan aan kop en azen op promotie naar de 5e klasse. Topscorer in de klasse is Remco Bijl. De aanvaller van NLC'03 is deze week aan de beurt om zijn voorspellingen te doen.

-Macharen - VCO -3-
"Macharen hebben wij nog niet tegen gehad dus ik ken hun team niet echt. VCO was tegen ons niet echt sterk en we wonnen met 5-0. VCO staat wel iets hoger maar ik gok dat Macharen thuis toch een puntje pakt."

-Irene - De Rakt -1-
"Tegen Irene kwamen wij snel op voorsprong door enkele fouten van hun. Daardoor was de wedstrijd eigenlijk snel beslist. Toch vind ik dat ze een aardig team hebben, want ze werden tegen ons nog best gevaarlijk. Ik verwacht dat ze dit seizoen nog wel hoger eindigen dan dat ze nu staan."

-Ulysses - SCV'58 -1-
"SCV zal natuurlijk graag wat meer punten gaan halen maar Ulysses is veel sterker. Ulysses hoort bij de betere teams uit onze competitie maar ze hebben niet echt een goede start gehad zoals ik had verwacht. Ik had ze eigenlijk bij de eerste drie verwacht. Ik denk dat ze daar uiteindelijk ook wel bij kunnen komen."

-Achilles Reek - Maaskantse Boys -2-
"Maaskante Boys is zeg maar de nummer 1 van de middenmoot. OKSV, SCMH en wij staan een paar punten los. Als MKB bij wil blijven, dan zullen ze moeten winnen. Tegen Achilles Reek heb ik al heel lang niet meer gevoetbald, dus ik ken het team ook totaal niet. Ze staan ergens onderin. Ik weet dat MKB een paar gevaarlijke spelers heeft dus die zullen wel winnen."

-OKSV - SCMH -1-
"De topper van het weekend. OKV heeft niet echt goede zaken gedaan de afgelopen twee wedstrijden, want ze verloren van ons en speelden gelijk tegen OVC. Daardoor zullen ze zondag misschien wel extra gemotiveerd zijn. Nu moeten ze winnen om het gat niet te groot te laten worden. SCMH heeft nog niet verloren. Ook wij verloren al van hen maar als ik hun uitslagen bekijk, hebben ze maar weinig echt overtuigend gewonnen. Het zijn allebei goede teams, maar OKSV speelt thuis en een nederlaag van SCMH zal ons ook niet slecht uitkomen."

-Boerdonk - NLC'03 -2-
"Ik heb nog nooit tegen Boerdonk gevoetbald maar volgens de ranglijst zouden wij moeten winnen. Dit is natuurlijk altijd gevaarlijk om te zeggen, want we moeten niet denken dat we zomaar winnen. Als wij niet elke wedstrijd met volle inzet in gaan, dan kunnen we van iedereen verliezen. De laatste weken zijn we goed aan het voetballen en dit moeten we proberen tot het eind van het seizoen vol te houden. De laatste wedstrijden konden we de tegenstanders goed onder druk zetten en zo kregen we weinig doelpunten tegen en scoorden we er zelf veel. Boerdonk zal misschien wel extra gemotiveerd zijn tegen ons omdat we nu eerste staan, maar als wij voetballen zoals de laatste weken dan moet het wel goed komen."


Remco Bijl kopt (Foto: Hans van der Poel)

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg