Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6e: NLC'03 wint burenruzie'

12 okt 2009

MACHAREN - De spanning in de 6e klasse F is nog steeds om te snijden. Drie ploegen hebben een gat geslagen met de concurrenten.

SCMH is ook na zondagmiddag koploper. Macharen werd met 0-4 aan de kant gezet. In Lith stond de burenruzie tussen NLC'03 en Maaskantse Boys op het programma. Ondanks het slechte weer kwamen er toch redelijk veel supporters naar de wedstrijd. Het blijft namelijk een derby en al helemaal bijzonder omdat hij een aantal jaar niet werd gespeeld (NLC'03 degradeerde afgelopen zomer uit de vijfde klasse). Na ruim tien minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong via Rob van Amstel. Vier minuten later breidde Roy Kouwenberg de stand uit naar 2-0. Na rust besliste NLC'03 het duel. Remco Bijl tekende met twee treffers voor de 4-0 eindstand. Nummer drie OKSV kwam niet in actie en heeft nu al twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrentie. Ulysses is de nieuwe nummer vier. De Megenaren klopten VCO met 4-1.

Bron: KlikSport.nl