Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV sportief jaarverslag seizoen 2007-2008

02 jul 2008

Het gaat toch weer snel zo’n seizoen. Zo even geleden begonnen we allemaal met goede moed aan het nieuwe voetbalseizoen 2007-2008. Nu kunnen we al weer terugkijken op datzelfde seizoen.

Alweer een jaar voorbij en er is weer vanalles gebeurt in een 10 maanden tijd. In het begin van het seizoen moesten we helaas afscheid nemen van ons erelid Toon Visschers. Ook op het sportieve gebied waren er zo zijn “Ups” en “Downs”.

Het eerste begon dit jaar uitstekend met prachtige resultaten als 7-1 thuis tegen VCO en 0-5 bij OVC uit. Ook later in het seizoen zijn er nog goede maar ook mindere uitslagen geboekt. Op het einde van het seizoen een 5e plaats met 39 punten en een doelpuntensaldo 63 voor en 30 tegen is toch zeker een resultaat om tevreden mee te kunnen zijn.

Het 2e ging het minder voor de wind. Ook als werd er goed voor gevoetbald, waren de uitslagen iets minder in ons voordeel. Met het dieptepunt een verlies bij de latere kampioen 10-1 uit bij de Maaskantse Boys. Toch wisten we nog een aantal punten te behalen ook al zijn het er minder dan verdient als we naar de inzet mogen kijken. Het seizoen werd afgesloten met een 11e plek en 6 punten.

Ook het derde kreeg de draai maar niet te pakken. Het waren veel wedstrijden waarbij het net niet helemaal liep. Ook al werd er bijna iedere wedstrijd gescoord, mocht het vaak toch niet genoeg zijn om de punten mee te kunnen nemen. Tegen de latere onbetwiste kampioen DAW konden we in de uitwedstrijd een verlies van 7-0 noteren. In de thuiswedstrijd konden we de tegenstander iets beter weren, maar met een resultaat van 2-5 ging het om een gelijk aantal punten. Eindigend op een 11e plaats met een 10 punten was het resultaat.

Gelukkig deed de jeugd het beter dit jaar. Met een aantal kampioenen en een paar 2e plaatsen konden de jeugdspelers laten zien dat er ook in Overlangel gevoetbald wordt. Ook al hadden de het 2 teams wat moeilijker.

Het hoogtepunt is waarschijnlijk het D1 zevental dat zowel de na- als voorjaarsreeks wist te winnen. Eveneens hebben de jongens een deelname in de bekerfinale weten af te dwingen voor D 7-tallen. Deze finale zal aanstaande zaterdag de 31e worden gespeeld in Susteren tegen Haanrade uit Limburg.

Wij danken ieder hartelijk voor de sportieve inzet en voor het laten zien van mooie en spannende wedstrijden op de velden van OKSV en omgeving.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg