Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Afscheid van captain OKSV 1

25 apr 2008

Vierentwintig jaar na zijn debuut is het zover. Dirk-Jan Manders, tegenwoordig bij onze tegenstanders berucht als “die oude knoest achterin”, gaat zijn altijd mooi gepoetste voetbalschoenen echt aan de wilgen hangen. Op 4 mei aanstaande speelt ons boegbeeld, op zijn 41e verjaardag, zijn laatste competitiewedstrijd voor OKSV 1 tegen Irene 1.

Hierbij willen we iedereen oproepen om deze thuiswedstrijd te bezoeken om zo Dirk-Jan nog een keer in de competitie in actie te zien!!!!!!

Daarnaast kunnen wij dit ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 24 mei gaan we dan ook een mooi afscheidsfeestje organiseren voor Dirk. Uiteraard wordt er die dag ook gevoetbald. Dirk-Jan wil graag een wedstrijd spelen tussen de huidige selectie en een selectie van oud-spelers van OKSV 1. De wedstrijd van 2 x 35 minuten zal worden gespeeld om 19.00 uur op het hoofdveld.

Na de wedstrijd begint om 20.30 uur de jaarlijkse feestavond ter afsluiting van het seizoen. Onder het genot van een barbecue en muziek kan er uitvoerig worden nagepraat over de carrière van DJ (en dus twintig jaar wel en wee van OKSV 1). Alle spelers waar Dirk ooit mee in het eerste heeft gespeeld, worden uitgenodigd. Een heuse reünie dus!!

De kosten voor deelname aan deze avond (vrij drinken en gebruik maken van de BBQ) bedragen € 7.50 p.p. voor leden van de supportersclub en € 15.00 p.p. voor niet-leden.

Dit bedrag s.v.p. voor 17 mei overmaken op rekeningnummer 14.31.03.970 t.n.v. OKSV te Overlangel o.v.v. afsluitingsfeest en je naam.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
15 apr 2024 - 18:00
Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
Meer informatie Meer informatie over: Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
20 apr 2024 - 18:00
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg