Zondag 30 september 2007 - 14:30 uur

OKSV 1 - SCV'58 1

Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel
Scheidsrechter: A.G.M. van Wassenaar

Komende zondag, 30 september 2007 , wordt er om 14:30 uur afgetrapt op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel voor de wedstrijd OKSV 1 - SCV'58 1 onder leiding van scheidsrechter A.G.M. van Wassenaar.

Ongeveer 34 procent (34.88%) van de Overlangelse gokkers gaat voor een overwinning van OKSV 1. Ongeveer 41 procent (41.86%) van de OKSV supporters denkt dat de drie punten niet in Langelse handen zullen belanden en een klein kwart (23.26%) van de Langelse supporters verwacht dat OKSV 1 net zoveel doelpunten gaat scoren als SCV'58 1.

Ruim een kwart (26%) van de redactieleden van VoetbalNederland.nl verwacht dat SCV'58's eerste elftal geen drie punten mag bijschrijven aan het totaal. Ruim een helft (50%) van de VoetbalNederland.nl-redactieleden verwacht dat de drie punten niet zijn voor het eerste van OKSV en een klein kwart (24%) van de VoetbalNederland.nl-websitemakers voorspelde een gelijkspel van OKSV 1.

Wanneer er gekeken wordt naar de competitiestand, dan is te zien dat OKSV's eerste elftal onder het eerste van SCV'58 staat op de huidige ranglijst. OKSV 1 staat op de 4e plaats, terwijl SCV'58 1 op de 3e plek te vinden is. Momenteel is het verschil maar 3 punten.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van het eerste elftal van OKSV beter is. OKSV's eerste elftal heeft namelijk een doelsaldo van 10, terwijl het SCV'58 1-doelsaldo 6 is. Een verschil dus van 4 doelpunten.

Zowel OKSV 1 als het eerste van SCV'58 hebben tot nu een gemiddelde van 3.25 doelpunten per wedstrijd gescoord.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van OKSV 1 beter dan die van SCV'58 1, omdat ze tot nu toe 3 doelpunten in 4 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 0.75 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van het eerste elftal van SCV'58 1.75 tegendoelpunten per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 4 wedstrijden al 7 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 2 - 2