Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

De trainer aan het woord

29 aug 2007

Beste mensen van OKSV,

Op dit moment hebben we er met de A-selectie al een aantal trainingen opzitten en de eerste spierpijntjes komen al om de hoek kijken. Ondanks dit blijft de opkomst goed en ik hoop dat het ook zo blijft, want daar worden we alleen maar beter van. Zo is het ook mogelijk goede trainingen uit te zetten en resultaat te verkrijgen.

Met z’n allen moeten we er dit jaar voor gaan zorgen dat OKSV een club blijft die staat voor gezelligheid en prestatie. Dit is dus niet alleen aan de spelers en begeleiding van het eerste, maar ook iedereen daar omheen. Dan denk ik aan spelers van lagere elftallen, jeugd, supporters, vrijwilligers, bestuur enz. enz. Met z’n allen maak je de club OKSV, niet meer en niet minder. Als iedereen fit blijft, moeten we dit jaar met het ‘vlaggenschip’ ook bovenin mee kunnen draaien, maar dit is uiteraard afhankelijk van vele factoren. De negatieve zullen we zo veel mogelijk moeten uitbannen.

De eerste oefenwedstrijd is helaas verloren gegaan met 3-2, maar ik heb goede dingen gezien waar we op kunnen gaan bouwen. Aan mij de taak om de fouten eruit te halen en de juiste mensen op de goede plek neer te zetten. De prestatie zet je niet neer met de eerste elf, maar met z’n allen, dus wees betrokken bij je elftal.

Uiteraard hoop ook ik, net zoals ieder ander, op een mooi seizoen en ik wens bij deze iedereen heel veel succes met hetgeen wat ze dit jaar doen ,voor en met de club.

Ik zie jullie allemaal graag terug op het veld als supporter of speler van OKSV.

Met een sportieve groet,
Ferry van de Wal
http://www.fvandewal.nl/

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste Senioren nieuws :

Meer Senioren nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg