Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Avondje voetbal kijken in Wolluk!

07 nov 2023

Afgelopen zaterdag zijn bijna alle jeugdleden van OKSV met elkaar op pad geweest. Dit keer stond een thuiswedstrijd van RKC op het programma tegen de regerend landskampioen Feyenoord. Het bestuur van OKSV had kaarten voor deze uitverkochte wedstrijd weten te bemachtigen.

Nadat iedereen in Waalwijk zich bij het vak had verzameld vanuit Overlangel, Herpen en Erp, werden de genodigden getrakteerd op een frietje met een snack bij de plaatselijke frietkar.

Toen de magen gevuld waren, gingen we de warming-up bekijken vanuit ons vak JJ naast het vak met de supporters uit Rotterdam. Ook ons vak was goed gevuld met de uitsupporters, dus onder andere Wout en de meegereisde prominenten erelid Herman en Peter, voelden zich helemaal thuis.

Ondanks dat het misschien geen goede wedstrijd was, bleef het tot het einde spannend en gingen de 3 punten mee naar Rotterdam door een 1-2 overwinning tegen 10 man.

We hebben met elkaar een leuke, regenachtige en gezellige avond gehad en wat ons betreft gaan we dit in de toekomst zeker weer herhalen.

Hierbij willen we de chauffeurs Yvonne, Barry, Iwan, Theo en Chris bedanken voor de veilige rit naar het stadion en weer naar huis.

Deze avond werd onder andere betaald door de opbrengsten van de flessenacties van de laatste jaren, waar onze jeugd erg hun best voor heeft gedaan. Doordat de groep ouder en ouder wordt, hebben we besloten om zelf deze flessenactie niet meer te organiseren. Wel was onze wens dat de traditie voort gezet ging worden binnen onze dorpen en hebben het bestuur van TOG bereid gevonden om het flesje over te nemen. Zaterdag 6 januari 2024 zal de jeugd van TOG de lege statiegeldflessen en kratten bij jullie ophalen.

Bestuur OKSV

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste Junioren nieuws :

Meer Junioren nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg