Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Sportief jaarverslag OKSV 2022-2023

10 jun 2023

Waar zullen we beginnen? Dat dacht ik toen ik inspiratie zocht voor deze tekst. Toch maar te beginnen bij het "boegbeeld" van de club; OKSV1.

Ook bij de wedstrijden van het eerste dachten enkelen zoiets. Wanneer beginnen met het pakken van punten. Het seizoen kwam langzaam op gang. Met 2 koplopers in deze klasse eindigde OKSV1 als 12 op 12. Er moet ook n de laatste zijn. Maar het team wist toch nog 13 punten te behalen, waarvan er 8 in de 3e periode. Het eerste had dit jaar een iets langere aanloop nodig om te kunnen pieken. Als er nu niemand verteld dat het nu zomerstop is, dan kunnen ze volgend jaar, zoals in deze 3e periode, doorgaan met het pakken van punten.

OKSV 2 had ook te maken met een topper aan de top. Het elftal van TOP 7 wist bovenaan te eindigen. Het twdde behaalde 19 punten en bereikte daarmee de 8e plek van 11. Men wist wel in beide duels tegen de kampioen te scoren.

Bij de competitie van het derde was EGS heer en meester. Daarom hadden Jasper en Jarno geregeld dat ze dit jaar 3 keer tegen dit team mochten uitkomen. 2 keer in de competitie en 1 keer in de beker toen het 3e een ronde verder mocht komen. Het derde wist met het elftal samen met alle gastspelers en speelsters 20 punten te behalen en werd daarmee 8e van 11 in de competitie.

De dames ofwel OKSV V1 kwamen dit jaar uit in een 7 tegen 7 toernooi competitie. Dit met 5 verenigingen uit de regio, waar toernooiavonden op vrijdag gespeeld werden. Deze dames zijn zo gedreven dat de trainingen nog even door blijven lopen en dat men zelfs bij uitval van een team op een toernooiavond als 2 teams gaan spelen. OKSV V1 wist 2 wedstrijden te winnen en een gelijk spel te halen met het resultaat van 7 punten en werd 4e van 5.

Ook is diverse Langelse jeugd actief in de regio.

De jongste bij Vesta JO13-2 (Job en Wout) Deze hebben 3 fasen gespeeld. Eerste fase 2e; tweede fase 5e en derde fase op de 3e plek geindigd.

Jens speelde dit jaar bij UDI JO 13. In de najaarscompetitie werd dit team 4e en in het voorjaar 7e. En afgelopen week in de bekerfinale mogen staan. Met resultaat een bekerwinnaar.

ST team Herpinia/OKSV JO17-2 (Gijs Konings en Niels) Eerste fase 5e; tweede fase 3e en derde fase op de 9e plek geindigd.

ST team Herpinia/OKSV JO 17-1 (Bart, Giel, Gijs Rutten, Gilian, Lars en Rens)
1e fase derde
2e fase tweede
3e fase als kampioen afgesloten.

Dit waren de resultaten van onze leden en spelers uit Langel, Loon en Keent.

Tonny van Haren
Secretaris OKSV

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste Senioren en Junioren nieuws :

Meer Senioren en Junioren nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg