Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

ArenaLokaal: 'OKSV-trainer Freek Toren: 'We kijken hier gelukkig verder dan resultaten alleen''

28 sep 2022

Door: Siem van Merwijk

OVERLANGEL - Hoewel het qua resultaten een teleurstellend seizoen was voor OKSV, is trainer Freek Toren enthousiast over een langer verblijf bij de vereniging. "We kijken hier gelukkig verder dan resultaten alleen. Zo hebben we in de eerste seizoenshelft veel te maken gehad met blessures, waardoor er maar negen spelers volledig fit waren."

Een wisseling in het systeem en de terugkomst van de geblesseerden zorgden na de winterstop voor een ommekeer. "Dit gaf meer vertrouwen, waardoor we een aantal wedstrijd hebben kunnen winnen en op de slotdag van de competitie de rode lantaarn hebben overgedragen."

Ondanks het ietwat tegenvallende resultaat blijft Toren dus ook volgend seizoen aan. "OKSV is een kleine warme vereniging. De leden en vrijwilligers die er zijn, daar moet de club het mee doen. Iedereen werkt keihard om alles rond te krijgen, dat siert de club." Het is dan ook niet gek dat Toren zelf graag wilde blijven in Overlangel. "Zelf kom ik iedere week met plezier naar de club. Er staat en spelersgroep die beter wil worden, er alles aan doet om te winnen en ook nog oog heeft voor plezier. Dat werkt prettig." De spelersgroep stond op zijn beurt ook positief tegenover een langer verblijf van hun coach, wat resulteerde in een langere samenwerking. "Mijn werkwijze beviel de spelersgroep goed en samen hebben we genoeg uitdagingen om aan te gaan, we zijn dus nog niet klaar."

Deze uitdagingen zullen komend seizoen plaatsvinden in een voor Toren nieuwe competitie met voor hem onbekende clubs. "De club wilde graag van klasse wisselen, we zijn dan ook blij dat de KNVB hier gehoor aan gegeven heeft." Desalniettemin heeft de trainer vertrouwen in zijn ploeg. "We moeten voetballen meekomen in deze klasse. Als we iets slimmer worden ten opzichte van vorig seizoen, er keihard voor werken en blessures weten te vermijden, dan zit er wellicht zelfs een verassing in."

In de jacht op deze verrassing zal Toren het echter wel moeten stellen zonder drie van zijn routiniers. Doelman Frank Vos, Rick Reijs en Bart Vos deden een stapje terug, terwijl er een versterking en twee jeugdspelers aansloten. "Nu is het tijd voor andere jongens om het voortouw in wedstrijden te nemen. Ik heb er vertrouwen in dat anderen zich gaan laten zien!"

Bron: ArenaLokaal.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg