Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Sporten en ontmoeten in Overlangel

Word ook lid van OKSV

16 dec 2021

We zien mooie ontwikkelingen rondom stichting 't Honk: een voltallig bestuur is geinstalleerd, een website gelanceerd en er worden langzaam maar zeker mooie stappen gezet met de gemeente en ondersteunende bureaus. Tegelijkertijd zien we ook dat na een coronajaar waarin het voetbal stil gelegen heeft, we moeite hebben om wekelijks 3 volwaardige senioren elftallen op de been te krijgen. We zijn getalsmatig niet achteruit gegaan ten opzichte van afgelopen jaren, maar we hebben te kampen met veel meer blessures en ja, er zit ook natuurlijk verloop aan te komen.

Afgelopen seizoenstart zijn we gestart met een nieuwe trainer en we merken, ondanks dat er nog niet veel succes te vieren valt, toch een goede sfeer rondom de selectie. Maar vanwege het groot aantal blessures is het toch wekelijks een puzzel om alle elftallen compleet te krijgen. We maken dankbaar gebruik van onze '5-wedstrijden' leden die we kunnen bellen als de nood aan de man is maar het is niet genoeg.

Bij deze willen we vragen om mee te denken en/of er nog inwoners zijn die zelf toe willen treden als voetballend lid of 5 wedstijden lid. Het kan natuurlijk ook dat je iemand kent die zo af en toe eens een balletje wil trappen en die goed bij 'onze durpkes' past. Maak hem of haar (het damesteam zoekt ook nog keeper/speelsters) attent op deze oproep en neem gerust contact met een van de bestuursleden op. Gelijk aanmelden kan natuurlijk ook via ons online formulier: https://www.oksv.nl/lidworden/

We zijn op weg naar een mooie accommodatie waarbij we elkaar kunnen ontmoeten en waar we kunnen sporten. Nu een terugval in seniorenteams zou zonde zijn.

Bestuur v.v. OKSV
bestuur@oksv.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg