Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Sportief jaarverslag Seizoen 2019-2020 OKSV

22 aug 2020

Of kunnen we beter zeggen "sportief jaarverslag seizoen 2019". Het seizoen begon zo voortvarend en vol frisse moed. De senioren en junioren hebben zo tot Carnaval dit jaar hun wedstrijden meegepikt, maar toen hield het plots op.

Het eerste mocht fors wat kilometers afleggen, niet alleen bij de trainingen en in het veld, maar ook naar de clubs toe bij uitwedstrijden. Het team begon heel goed en moest later wat punten laten liggen. Op de laatste (tussen)stand stonden we op de 5e plek met 26 punten uit 15 wedstrijden.

ít Twedde zorgde ervoor dat men lekker veel wedstrijden kon spelen. Door lang in de beker te blijven hangen, konden er hier en daar wat extra wedstrijdjes worden meegepikt. Ook in de competitie bleef het goed lopen met OKSV 2. Na 12 wedstrijden stond men derde met 26 punten. Dit team was dit seizoen wel een paradepaardje van de club.

OKSV 3 zorgde ook dat men een lekker potje voetbal kon laten zien op de velden. Soms in wat wisselende samenstelling, maar dat geeft aan dat voetbal ook echt een teamsport moet zijn. Op station halfweg van het seizoen, stond OKSV 3 ook als middenmoter met 12 wedstrijden en 16 punten op de 8e plek.

Hoewel er in 2020 weinig is gevoetbald, mocht er op een gegeven moment wel weer worden getraind. Hierbij werden een aantal leden ingeroepen voor uitvoering van zware taken, Sjaak, Jasper en Gerwin waren nodig om naast de trainers orde op zaken te houden.

Omdat er beperkingen waren wat wel en niet toegelaten was tijdens de trainingen, werden vele oude materialen (als hekjes en pionnen) naar boven gehaald om bij de oefeningen te gebruiken. Hoewel deze in hun hoogtijdagen wel beter in conditie waren, konden we deze nog goed gebruiken.

Nog gesproken over betere conditie in hoogtijdagen. Ook is er dit jaar ene Joop Hiele gesignaleerd op het trainingsveld, of iemand die zich voordeed als deze keeper. Of Pieter van Poppelen ook volgend jaar weer staat te trappelen om als gastkeeper af en toe mee te trainen is de grote vraag.

Gelukkig zijn de trainingen dit jaar goed bezocht en waren er soms zelfs bezoekers. Ook werd er nog een extra training gehouden in juli om de al zo belangrijke reden. Er mocht ook weer partijtje worden gespeeld.

Laten we allen het plezier erin houden ook al hebben we geen complete competitie kunnen spelen. Ook de komende jaren is sportiviteit en plezier net zo belangrijk als de resultaten.

Dit was het sportieve jaarverslag 2019 en ook wel een beetje 2020.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
06 jun 2023 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg