Logo OKSV

Verlenging Corona-maatregelen tot en met 19 mei

23 apr 2020

Waarschijnlijk hebben jullie ook de persconferentie van afgelopen dinsdag 21 april 2020 gezien, waarin het kabinet de verlenging tot en met 19 mei 2020 heeft aangekondigd van de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Dit betekent dat onze kantine, 't Paviljoen en voetbalvelden in ieder geval tot en met dinsdag 19 mei 2020 gesloten zullen blijven.

Daarnaast kunnen we ook nog geen duidelijkheid geven over de komende Algemene Ledenvergadering die normaal in juni plaats vindt. Dit is afhankelijk van de Corona-maatregelen. Zodra de datum bekend is, zullen we deze communiceren.

Onze minister-president heeft ook aangegeven dat er een verruiming komt vanaf 29 april voor kinderen t/m 12 jaar en jongeren van 13 t/m 18 jaar om samen buiten te gaan sporten. Herpinia heeft aangegeven het advies van de KNVB af te wachten en daarna z.s.m. te laten weten hoe ze hier mee omgaan.

Meer informatie hierover:
Website Gemeente Oss
Website Herpinia

Indien er ideen/tips zijn voor onze club tijdens en na deze Corona-tijd, laat dat dan zeker n van onze bestuursleden weten, zodat we dit eventueel kunnen oppakken.

Let op elkaar en blijf gezond!

Bestuur OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Corona nieuws :

Meer Corona nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps