Logo OKSV

Autopuzzeltocht houdt ruim 70 personen op straat!

01 okt 2018

Afgelopen zaterdag was het weer zover; de(bijna) jaarlijkse autopuzzeltocht door de regio.

Maar liefst 17 teams wilden proberen deze forse uitdaging tot een goed einde te brengen.

Tot verrassing van velen, moest men zowel op donderdagavond als op vrijdagavond al aan de slag en waren er alvast wat puntjes te verdienen. Zelfs de Sint had een speciale videoboodschap achtergelaten.

Maar de echte strijd vond natuurlijk op zaterdag plaats. Om 16.30 uur werd gestart en de meesten waren rond 21.30 uur weer binnen.

Zoals altijd was er weer genoeg om over na te praten, voordat de jury met de uitslag kwam. En ook daarna was het nog lang gezellig in de kantine, alwaar het bar- en keukenpersoneel de boel goed onder controle had.

De winnaars van vorig jaar moesten deze keer genoegen nemen met de 2e plaats. Want na het uiterst zorgvuldig beoordelen van alle opdrachten, waarbij o.a. valse biljetten, mollen, zwemba(n)den en witte goudvissen voorbij kwamen, bleek team no. 3, bestaande uit: Rick van de Berg, Erwin van Summeren, Roel van Dinther en chauffeur Frank Vos, de terechte winnaar.

Dit tot grote vreugde van henzelf, maar vooral ook van de jury. Want die hoopt het komend jaar vrij van beschuldigingen en verdenkingen door het leven te kunnen.

We danken alle deelnemers en mensen die ons hebben geholpen.

Binnenkort hopen we meer informatie mbt de kwisavond te kunnen geven.

Bestuur Supportersvereniging O.K.S.V.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps