Logo OKSV

Stem nog snel voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018!

22 sep 2018

Ben je lid van de Rabobank?
Dan is jouw stem geld waard!

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is weer begonnen! Rabobank Oss Bernheze steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne laten ze een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Dit jaar stelt Rabobank Oss Bernheze € 300.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren! Dus ook OKSV.

Hoe werkt het?
Als lid van Rabobank Oss Bernheze krijg je vijf stemmen. Die breng je uit op je favoriete clubs, waarvan maar één op dezelfde club. Indien je stemt op de zomermarkt, gaat er ook een deel naar OKSV.

Stemmen kan nog tot en met maandag maandag 24 september 2018. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in enkele stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren.

Oproep aan alle Rabobank leden
STEM OP DE VERENIGINGEN BINNEN ONZE DORPEN!

Heb je geen computer of internet?
Wanneer je niet zelf kunt stemmen, neem dan contact op met Wilma van der Loop. Zij spreekt dan met je af waar en wanneer je jouw stem kunt uit brengen.

Namens de deelnemende verenigingen,
Bedankt voor jouw steun!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Algemeen nieuws :

Meer Algemeen nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps