Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Kliknieuws: '4G: Spektakel op de laatste speelronde: wie pakt de titel en wie gaat er naar de nacompetitie?'

23 mei 2018

Zo spannend als in de vierde klasse G maak je het niet snel mee. Op de laatste speelronde kunnen nog drie ploegen kampioen worden: Constantia, Ulysses en Juliana Mill. En welke ploeg pakt de derde periode en/of gaat naar de nacompetitie voor promotie? Een bijzonder spannende dag.

Constantia liet afgelopen zondag tegen SES de eerste kans liggen om kampioen te worden. De ploeg van trainer Niek Hermans verloor met 1-0. Komende zondag komt degradant OKSV naar Wanroij. Hermans: "Bij de spelers en staf is de knop al snel omgegaan na afgelopen zondag. Dat iedereen aangeeft de wedstrijd liever vandaag dan morgen te spelen geeft bij mij in ieder geval aan dat iedereen er ontzettend veel zin in heeft."

Ulysses
Ulysses volgt Constantia op 1 punt en moet dus zelf winnen en hopen dat de koploper punten laat liggen. Trainer Sander Janssen: "We zullen zondag gebrand zijn op een goed resultaat. De groep is fit en scherp. Zondag kan het een historische dag worden op D'n Heuvel." Eenvoudig zal het zeker niet worden voor de Megenaren. Tegenstander in Megen is namelijk SES, afgelopen zondag dus te sterk voor Constantia. Voor SES staat er zeker nog iets op het programma en dat is de derde periodetitel. "Een kleine kans, maar daar gaan we voor. Er zijn wel gekkere dingen gebeurt in deze competitie", aldus trainer Ton Berens. "We gaan na de winst op de koploper met vertrouwen naar Ulysses. Het wordt een pittig potje, aangezien ze thuis geweldig presenteren met louter overwinningen en en een gelijkspel tegen Constantia. Maar verdedigend staan wij als een huis en kansen krijgen we iedere wedstrijd. Ik kijk uit naar dit duel. We hebben het niet in eigen hand, dus we kunnen niet meer doen na proberen onze wedstrijd winnend af te sluiten. Een spannende slotdag."

Juliana Mill
De kans is klein, maar Juliana Mill maakt ook nog kans op de titel. De mannen van trainer Michiel Janssen hebben twee en één punt dan respectievelijk Constantia en Ulysses. Zelf moeten ze sowieso winnen van DSV en dat is geen makkelijke opgave. DSV begon namelijk matig aan de competitie, maar won de tweede periode. In de derde periode staat de ploeg uit Sint Anthonis tweede achter Constantia.

Stel als...
Als Constantia zondag de platte kar op kan en bovenaan eindigt in de derde periode, dan gaat de derde nacompetitieplek (na periodewinnaars Herpinia en DSV) naar de hoogst geklasseerde ploeg op de ranglijst die nog niets heeft. Maar als DSV ook de derde periode wint (en Constantia de titel pakt), dan gaat de periode naar de ploeg erachter in de periode. Het kan dus nog alle kanten op en zelfs Ulysses en Juliana Mill kunnen achter het net vissen.

Vierde klasse G:
1. Constantia 25-51
2. Ulysses 25-50
3. Juliana Mill 25-49
4. DSV 25-47
5. SES 25-45
6. Achilles Reek 25-43
7. SDDL 25-38
8. Herpinia 25-36
9. Achates 25-33
10. SIOL 25-32
11. SV Milsbeek 25-31
12. Heijen 25-17
13. HBV 25-16
14. OKSV 25-7

Stand derde periode
1. Constantia 8-19
2. DSV 8-18
3. Ulysses 8-18
4. SES 8-17
5. Juliana Mill 8-14

Constantia - OKSV
SIOL - SV Milsbeek
Ulysses - SES
Juliana Mill - DSV
HBV - Herpinia
SDDL - Achates
Heijen - Achilles Reek

Bron: KlikNieuws.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg