Logo OKSV

KNVB: 'Nieuwe data algeheel afgelaste wedstrijden 25 februari en 4 maart'

09 mrt 2018

De KNVB heeft de algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart opnieuw vastgesteld.

Categorie A
De op zondag 4 maart afgelaste wedstrijden zijn collectief vastgesteld op zondag 29 april. De reeds op 29 april geplande wedstrijden zijn verschoven naar donderdag 10 mei. Wedstrijden die op 10 mei stonden gepland, worden op een midweekse datum ingehaald.

Categorie B
Volgens de speeldagenkalender was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden. Mede om het aantal midweekse wedstrijden te beperken is de KNVB , door de vele afgelastingen/snipperdagen/in overleg uitgestelde wedstrijden, echter genoodzaakt om ook op zondag 3 juni nog wedstrijden in te plannen. Voor de B-categorie geldt verder dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden. Willen beide teams liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd.

De op zondag 25 februari afgelaste wedstrijden zijn collectief vastgesteld op zondag 6 mei; de afgelaste wedstrijden van 4 maart worden nu gespeeld op donderdag 10 mei. Als gevolg hiervan worden de reeds geplande wedstrijden van 6 mei doorgeschoven naar 3 juni. De reeds geplande wedstrijden van 10 mei worden noodgedwongen midweeks ingehaald.

Bron: Website KNVB

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Senioren nieuws :

Meer Senioren nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps