Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Kliknieuws: 'Dennis Ermers: 'Zondag tegen Ulysses is nu al een zespuntenwedstrijd''

13 okt 2017

OVERLANGEL | OKSV is met drie nederlagen op rij slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. Mede door een flinke lijst aan blessuregevallen en een flinke portie pech is de Overlangelse formatie nog puntloos in de vierde klasse G. "We zijn trots dat we het kleinste clubje in deze vierde klasse zijn. Maar we willen er wel graag in blijven, dan hebben we het geweldig gedaan", aldus verdediger Dennis Ermers.

Ermes is een echte jongen van de club. De 27-jarige laatste man uit Overlangel maakte afgelopen seizoen de promotie mee naar de vierde klasse. De eerste drie wedstrijden dit seizoen gingen echter allen verloren. "Dit is uiteraard niet het begin wat ik had gehoopt. We verloren onnodig door klote-doelpunten tegen. Zelf hebben we aardig meegevoetbald, maar we staan wel op nul punten." Afgelopen zondag liet OKSV een grote kans liggen om een puntje te pakken tegen SDDL. "Bij een 1-2 stand kreeg Jurr Hidding een vrije kans om vlak voor tijd te scoren, maar hij gleed uit. Het zag er lullig uit, maar het lijkt nu wel of het zo moet zijn. We hadden een gelijkspel verdiend. Wat ook niet meezit, is dat we acht spelers misten vanwege blessures. Twee jongens van het tweede elftal stonden in de basis, maar vielen ook uit met blessures. We hebben al zo'n kleine selectie, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben." Ermers heeft er vertrouwen in dat de punten snel gaan komen. "We geven iedere wedstrijd tweehonderd procent. De supporters zien ook dat we er alles aandoen en dan moet het een keer goed vallen."

Handhaving
Het doel van OKSV dit seizoen is duidelijk: handhaving. "Het zal moeilijk worden, maar we willen erin blijven, het liefst zonder nacompetitie. Het bevalt ons in ieder geval goed in deze klasse. We hebben een aantal derby's, maar ook tegenstanders die (redelijk) nieuw voor ons zijn. Leuk om die een keer op het veld tegen te hebben."

Ulysses
Zondag de gemeentelijke derby op bezoek bij Ulysses. De Megenaren pakten drie punten uit hun eerste drie duels. Paul van Lith, spits van Ulysses, is uitstekend in vorm en maakte al zes goals. "Ja, het wordt onder andere opletten voor Van Lith, die blijft maar scoren. Voor ons is het nu al een belangrijke wedstrijd, zeg maar een zespuntenduel. We moeten echt winnen, maar makkelijk zal het zeker niet worden. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, dat hebben we vorig seizoen wel gezien."

Vierde klasse G:
1. Juliana Mill 3-9
2. Constantia 3-7
3. Herpinia 3-7
4. SDDL 3-6
5. Achates 3-6
6. SIOL 3-4
7. SES 3-4
8. HBV 3-4
9. DSV 3-3
10. Achilles Reek 3-3
11. SV Milsbeek 3-3
12. Ulysses 3-3
13. Heijen 3-1
14. OKSV 3-0

Herpinia - DSV
Juliana Mill - Constantia
SDDL - Heijen
Ulysses - OKSV
Achates - SV Milsbeek
SES - Achilles Reek
HBV SIOL

Bron: Kliknieuws

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg