Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

D-TV: Klankbordgroep Neerloon-Overlangel-Keent kijkt naar alternatieven

17 jun 2017

OVERLANGEL - De klankbordgroep Neerloon-Overlangel-Keent (NOK) kijkt naar alternatieven nu duidelijk lijkt te worden dat het droomscenario, het spelen van korfbalclub TOG en voetbalclub OKSV op één terrein, niet door kan gaan. Toch geeft de groep de moed niet op.

Het Osse college van B en W wil drie ton uittrekken voor het deelgebied Neerloon, Overlangel en Keent. Het moet volgens de gemeente Oss gezien worden als ‘handreiking’ om tegemoet te komen aan de wensen in de dorpen op het gebied van ontmoeten en sport. Er is momenteel veel discussie over de sport- en ontmoetingsvoorzieningen in de dorpen. Willy van de Loop constateert namens NOK echter nuchter: "Er zit niks voor sport bij." Hij gaat verder: "We gaan eens aan tafel met de verenigingen. Gisteren hebben we de mededeling gekregen. We weten nog niet hoe het precies zit."

Ontmoetingsruimte
De drie ton van de gemeente Oss is volgens Van de Loop welkom, maar het droomscenario van NOK lijkt geen werkelijkheid te worden. NOK wil graag dat OKSV en TOG op één sportterrein spelen in Overlangel. Zo kan sport en ontmoeten in het gebied verbeterd worden, meent de groep. "Een ontmoetingsruimte in Overlangel is volgens ons alleen maar te exploiteren wanneer beide clubs het als uitvalsbasis kunnen gebruiken. Nu moeten we serieus gaan kijken naar alternatieven." Toch geeft Van de Loop de moed niet op: "Het voorstel komt nog in de raad. Misschien komt er toch nog iets bij. Wie weet."

Bron: D-TV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste HONK nieuws :

Meer HONK nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg