Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

D-TV: '5H: OKSV en Ulysses gaan voor promotie'

15 mei 2017

OSS - OKSV uit Overlangel en het Megense Ulysses gaan voor promotie naar de vierde klasse. Gisteren namen ze het tegen elkaar op en OKSV won met 1-4. De overige ploegen uit de regio sloten hun seizoen af.

De wedstrijd Ulysses - OKSV was alleen voor OKSV van belang, want de ploeg uit Overlangel kon nog een periodetitel winnen. In Megen deed de ploeg van Peter van Orsouw wat nodig was: winnen. Het werd 1-4. OKSV stroomt voor de nacompetitie in een poule van drie, samen met Milheezer Boys en Achilles Reek. Komende zondag speelt OKSV bij Milheezer Boys. Ulysses gaat in de nacompetitie spelen in een poule van drie met Mariahout en SVCO'01. Zondag staat de eerste pot SVCO'01 in Megen op het programma.

MOSA'14 sloot het seizoen af met een 3-1 overwinning op GVV'57. De ploeg uit Oijen eindigt zodoende op een tiende plek. Ook Ravenstein is klaar met het seizoen. De laatste wedstrijd tegen De Willy's eindigde in een 3-3 gelijkspel. SBV uit Haren sloot het seizoen af met een 3-1 nederlaag bij Odiliapeel en eindigt achtste.

Tenslotte mag ook Ruwaard zich richten op volgend seizoen. De Ossenaren verloren hun laatste wedstrijd met 14-1 van Gassel. De ploeg behaalde dit seizoen slechts een puntje, scoorde 25 keer en kreeg er 171 tegen.

Bron: D-TV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg