Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

D-TV: 'OKSV/TOG en Oss weer positief na patstelling: 'Het schip vaart weer''

27 mrt 2017

OVERLANGEL - De Overlangelse sportverenigingen OKSV en TOG en de gemeente Oss hebben elkaar weer gevonden. Recent bevonden de onderhandelingen tussen de partijen zich nog in een patstelling, volgens de clubs.

OKSV en TOG willen graag dat in de toekomst de clubs op één sportpark spelen, bij voorkeur bij TOG. Dat plan kan niet op veel enthousiasme rekenen binnen de gemeente Oss. Ook over andere alternatieven werden de clubs en Oss het niet eens, dus volgens de verenigingen waren ze weer terug bij af.

Gesprek
Volgens Willy van de Loop, van de klankbordgroep Neerloon-Overlangel-Keent (NOK), was de recente berichtgeving rondom de patstelling aanleiding voor de gemeente Oss om weer in gesprek te gaan met de clubs en NOK. "Ze pakten het op alsof wij niet meer wilden praten, maar zo zat het niet. Afgelopen vrijdag zijn we bij elkaar gaan zitten de de dorpsraad, clubs, NOK en wethouder Frank den Brok en het schip vaart weer", stelt Van de Loop tevreden vast.

'Positieve energie'
Van de Loop zegt dat er weer sprake is van 'positieve energie': "Er zijn geen bedragen genoemd, maar we hebben nu vertrouwen in een positief advies naar de raad begin mei. Er zal iets komen wat acceptabel is voor alle partijen." Vanavond praten de partijen inwoners in Overlangel bij. Ook vertegenwoordigers van politieke partijen van de gemeente Oss schuiven aan. Van de Loop: "Zo hoort iedereen het uit de eerste hand."

Bron: D-TV

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste HONK nieuws :

Meer HONK nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg