Logo OKSV

Voorbeschouwing: OKSV 3 - Ravenstein 3

06 okt 2016


OKSV

Zondag 9 oktober 2016 - 12:15 uur

OKSV 3 - Ravenstein 3

Sportpark 't Veldje

Ravenstein 3

OKSV 3 mag komende zondag, 9 oktober 2016, een thuisstrijd afwerken tegen Ravenstein 3. De wedstrijd staat gepland om 12:15 uur. De locatie waar deze confrontatie zich zal afspelen is het Sportpark 't Veldje.

Wanneer er gekeken wordt naar de Competitiestand, dan is te zien dat OKSV 3 onder Ravenstein 3 staat op de huidige ranglijst. Het derde van Ravenstein is de trotse koploper van de Competitie, terwijl OKSV's derde elftal op de 9e plek te vinden is. Momenteel is het verschil 9 punten, terwijl het derde elftal van OKSV wel 2 wedstrijden minder gespeeld heeft dan Ravenstein 3.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van Ravenstein 3 beter is. Het derde van Ravenstein heeft een doelsaldo van 6, terwijl het OKSV 3-doelsaldo -2 is. Een verschil dus van 8 goals .

Aanvallend gezien is Ravenstein's derde elftal productiever geweest dan het derde elftal van OKSV, omdat ze tot nu toe 10 doelpunten in 3 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 3.33, terwijl het gemiddelde van OKSV 3 stipt 3 gescoorde treffers per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 1 wedstrijd nog maar 3 keer het net van de tegenstander.

Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van Ravenstein 3 beter dan die van het derde van OKSV, omdat ze tot nu toe 4 goals in 3 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 1.33 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van OKSV's derde elftal nauwkeurig 5 tegentreffers per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 1 wedstrijd al 5 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's, gespeelde wedstrijden en aantal punten zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 1 - 3

OKSV 3 succes en zorg dat de drie punten in Overlangel blijven...


Competitiestand:
 Elftal G W GL V P DPV DPT PM 
1.Ravenstein 333009104- 
9.OKSV 31001035- 

Informatie Ravenstein:
Website:http://www.vvravenstein.nl
Tenue - Shirt:geel
Tenue - Broek:zwart
Tenue - Kousen:geel

Klik hier voor meer informatie over Ravenstein


 
Competitiepuntenverloop:
(alle wedstrijden)
 
0
0
1
 
   
Doelpuntenverloop voor:
(alle wedstrijden)
 
3
0
1
 
   
Doelpuntenverloop tegen:
(alle wedstrijden)
 
5
0
1
 

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps