Logo OKSV

Herpinia.nl: 'De voorbeschouwing: Herpinia - OKSV'

06 mei 2016

Aanstaande zondag speelt Herpinia haar allerlaatste thuiswedstrijd in de 5e klasse I thuis tegen buurman OKSV in Herpen. De competitie wordt op 2e pinksterdag in Vorstenbosch afgesloten. Vorige week schreven we al dat de druk van de ketel was om dat de gewenste promotie met de titel was behaald. Een en ander brengt dan onherroepelijk met zich mee dat het allemaal wel gelopen is. Je merkt het op trainingen en afgelopen zondag verloor Herpinia dan ook haar 1e thuiswedstrijd. MOSA'14 scoorde vlak voor tijd de 2-3 en nam belangrijke punten mee voor het plaatsen van de nacompetitie! Voor de 1e nederlaag dit seizoen was OKSV verantwoordelijk want het versloeg Herpinia met 4-2 in Overlangel. Voor zondag worden hoge temperaturen verwacht en gaan we dan een zomer avond wedstrijd tegenmoet of gaan beide ploegen toch nog volop voor de winst? Dat laatste zou het leukste zijn, en Herpinia wil haar supporters toch nog wel een keer het zoet der zeges laten proeven, toch? Op het spel staat dus meer prestige dan een latere uitkomst ervan. Herpinia is terug naar de 4e klasse en OKSV heeft een zeer kleine kans op nacompetitie maar je weet maar nooit. Elke week is er wel een verrassing in deze klasse en een hoge klassering levert misschien dus toch nog een toetje op voor MOSA'14, Ravenstein, SCV'58, Achilles of OKSV?

Stand Periode 2

1.) Herpinia 10 - 27
2.) Vorstenbosche Boys 11 23
3.) Achilles 11 22
4.) Ravenstein 10 18
5.) Ulysses 10 18

Als Herpinia zondag wint of gelijk speelt pakt het ook de 2e periode titel in de 5e klasse I en pakt de nummer 2 die over en ook dat wordt nog spannend hoor?
Maar zondag mogen onze kampioenen aan de bak tegen OKSV en we zijn benieuwd of niet dan beste supporters..................

We gaan het allemaal zien en beleven supporters en hopelijk zijn jullie er weer bij als 12e man achter Herpinia.

HERPINIA VEEL SUCCES.

Resterende wedstrijd zondag;

GVV'57 - Vorstenbossche Boys
Ruwaard - VCO
Ulysses - Maaskantse Boys
SCV'58 - Ravenstein
SBV - MOSA'14

Bron: Herpinia.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps