Logo OKSV

KlikSport: 'OKSV volgend seizoen beter dan Herpinia?'

07 mei 2015

OVERLANGEL - Of OKSV klaar is voor de vierde klasse? Trainer Niels Voet weet niet of die doelstelling reel is, maar in Overlangel zien ze het wel zitten: zeker een seizoen hoger voetballen dan 'buurman' Herpinia. Zover is het nog niet, want eerst wacht de nacompetitie voor OKSV. Zondag staat de eerste uitwedstrijd tegen Irene op het programma.

In een minicompetitie met Irene en SCV'58 hoopt OKSV een ronde verder te komen in de nacompetitie. De hoofdprijs is een ticket naar de vierde klasse. "Ik twijfel of we daar iets te zoeken hebben, maar we gaan er uiteraard wel voor. Deze wedstrijden zijn een bonus voor ons. We hebben een jonge spelersgroep en die leren hier veel van."
OKSV heeft er een goed seizoen opzitten. De ploeg wilde een periode pakken en meedoen om de titel in de zesde klasse D en die doelstelling is gelukt. Tot op de laatste dag was het kampioenschap een mogelijkheid, maar SIOL bleek te sterk. "In het onderlinge duel met SIOL werd duidelijk dat de winnaar kampioen zou worden. SIOL was die wedstrijd ook sterker en SVS Stevensbeek was afgelopen zondag een makkie voor ze. Wij startten in de laatste wedstrijd tegen SCV'58 volle bak, maar toen we hoorden dat SIOL al ruim voorstonden, speelden we met de rem erop. Natuurlijk is het wel jammer dat we geen kampioen zijn geworden, dat was een mooie beloning geweest."

Nacompetitie
SCV'58 komt OKSV wederom tegen in de nacompetitie. Zondag gaat de ploeg van Voet eerst naar Irene. "Voor SCV'58 zijn we niet bang, al onderschatten we niemand. Irene vond ik n van de beste ploegen uit onze competitie. Het is voor beide clubs direct belangrijk om een overwinning neer te zetten."

'Eigen jongens'
Of OKSV volgend seizoen uitkomt in de vierde of in de vijfde klasse, er zal weinig veranderen in de selectie. Spits Paul Sweep komt terug van Herpinia, maar verder verwacht Voet geen nieuws. "We zijn een dorpsclubje en willen het met eigen jongens doen. Des te knapper is het dat we dit seizoen bovenin meedraaiden. Sweep wilde graag terugkeren bij OKSV en daar zijn wij hartstikke blij mee."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps