Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Nieuwsbericht samenwerking jeugdteams Herpinia-OKSV

13 apr 2015

In de voorbereiding op het komende seizoen 2015-2016 hebben de besturen van Herpinia en OKSV de samenwerking van de jeugdafdelingen gedurende de afgelopen jaren geŽvalueerd. Op basis van deze evaluatie zijn over en weer voorstellen gedaan voor de samenwerking de komende jaren.

Uitkomst van deze overleggen is dat er gekozen is voor een andere opzet van de samenwerking. Besloten is dat OKSV voor zover mogelijk hun eigen teams samenstelt en Herpinia bereid is de spelers/speelsters die bij OKSV niet in te delen zijn, bij Herpinia in te delen.

Voor het komende seizoen betekent dit concreet dat OKSV een eigen F en A team zal samenstellen. Deze teams trainen en spelen volledig in Overlangel, onder de vlag van OKSV, de organisatie en begeleiding hiervan berust volledig bij OKSV.

De overige spelers/speelsters van OKSV worden ingedeeld in teams van Herpinia. Deze teams trainen en spelen hun thuiswedstrijden volledig in Herpen, in de kleuren en onder de vlag van Herpinia, de organisatie en begeleiding hiervan berust volledig bij Herpinia.

Indien u vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze aankondiging dan vernemen wij deze graag, wij verzoeken u hiervoor dan contact op te nemen met Rene van Summeren of Rogier van der Linden.

Namens de gezamenlijke (jeugd)besturen van OKSV en Herpinia.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste Junioren nieuws :

Meer Junioren nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg