Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6D: 'Buscombi naar Irene wordt gewaardeerd''

26 mrt 2015

GEMONDE - Topper van komende zondag in de zesde klasse D is het treffen tussen Irene en SIOL. Wie wint in Gemonde, blijft in het spoor van lijstaanvoeder OKSV. Wie verliest, lijkt (voorlopig) af te haken. OKSV zelf lijkt de drie punten in Overlangel te houden, want MOSA'14 is te gast. De Willy's-Achilles Reek is een duel met als inzet plek vier.

"Wij kunnen komende zondag (tegen Irene) een belangrijke stap zetten richting ons doel: het kampioenschap", aldus SIOL-aanvoerder Niels van der Heijden op de site van de Katwijkse zesdeklasser. "Als we kampioen worden hoeven we na de competitie maar één wedstrijd te spelen om promotie naar de vierde klasse af te dwingen. Bij winst doen we dus volop mee om het kampioenschap en schakelen we Irene voorlopig uit. Bij verlies wordt het voor ons een moeilijk verhaal en zullen we ons op de nacompetitie moeten richten."

De Katwijkers zullen in Gemonde gesteund worden door tientallen supporters. Zij maken de gang naar de Peel met een heuse bus- en autocombi. "Vanuit de spelers wordt dit enorm gewaardeerd, evenals jullie support tijdens de eerder gespeelde wedstrijden", onderstreept Van der Heijden.

Titelstrijd
SIOL begon aan het seizoen als torenhoog favoriet om het kampioenschap. De ploeg van de coaches Maarten Hendriks en Peter ten Haaf pakte ook de eerste periode, maar een dipje nét voor en na de winterstop zorgde ervoor dat de Katwijkers voorlopig genoegen moeten nemen met een derde plek. De laatste drie wedstrijden werden in ieder geval gewonnen. Het gat met Irene is één punt en SIOL heeft ook nog een wedstrijd tegoed. Eerder dit seizoen eindigde de topper in 0-0. In 2015 boekte Irene drie (ruime) overwinningen en werd opvallend met 4-0 verloren van SBV in Haren.
Koploper OKSV zal hopen op een gelijkspel in Gemonde. De mannen van trainer Niels Voet hebben 41 punten, respectievelijk zes en zeven punten meer dan Irene en SIOL, maar OKSV heeft al zeventien keer gespeeld. MOSA'14 zal normaliter geen problemen opleveren, maar het is een derby en die maakt mogelijk wat los bij de elf van de 'Macharen Oijen Sport Alliantie'.

Elders
In de strijd om de nacompetitie speelt De Willy's (vierde) thuis tegen Achilles Reek (zesde). De Wilbertoorders gaan het duel in met drie punten voorsprong op Achilles. Nummer vijf SCV'58 ontvangt Menos, dat na een sterke eerste seizoenshelft dreigt weg te zakken. Astrantia ontmoet SBV, SVS Stevensbeek wil de eerste overwinning van afgelopen zondag een positief vervolg geven op eigen veld tegen Elsendorp.

Programma zesde klasse D:
-OKSV - MOSA'14
-Irene - SIOL
-De Willy's - Achilles Reek
-SCV'58 - Menos
-Astrantia - SBV
-SVS Stevensbeek - Elsendorp

Stand zesde klasse D:
1. OKSV 17-41 P
2. Irene 16-35
3. SIOL 15-34 P
4. De Willy's 17-29
5. SCV'58 15-26
6. Achilles Reek 16-26
7. Elsendorp 15-22
8. Astrantia 17-16
9. SBV 17-15
10. Menos 17-13
11. MOSA'14 16-11
12. SVS Stevensbeek 16-6

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg