Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6D: SIOL wint, Irene krijgt klop'

15 mrt 2015

HAREN - SBV heeft voor een grote verrassing gezorgd door in de zesde klasse D titelkandidaat met ruime cijfers te verslaan: 4-0. Een andere kanshebber voor het kampioenschap, SIOL, won wel. Elsendorp werd met een 4-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Elsendorp kwam in Katwijk verrassend op voorsprong, maar nog voor rust werd de 0-1 achterstand omgebogen in een 3-1 voorsprong. Rafael Letemahulu was verantwoordelijk voor de 1-1, waarna Elsendorp later in de wedstrijd met tien man verder moest na het neerhalen van de doorgebroken Djavano Amanupunnjo. Laatsgenoemde tekende samen met Selim Sahinturk voor de 3-1 ruststand. In de tweede helft 'vergat' SIOL de tegenstander meer pijn te doen. Alleen Tim Driessen kwam nog tot scoren.

Winst De Willy's
MOSA'14 liep op eigen helft tegen De Willy's tegen een ruime nederlaag aan. En dat terwijl het scorebord na zo'n tien minuten 1-0 aangaf door een goal van Ferry van den Heuvel. Na ruim een half uur hielp Wouter Klaassen zijn ploeg naast de Oijenaren. Na wisseling van speelhelft gaf het scorebord 73 minuten aan toen Stein Jacops 1-2 maakte. MOSA'14 ging vol voor de gelijkmaker, maar De Willy's profiteerde van de ruimte en liep via Harm Kuijpers en opnieuw Jacops uit naar 1-4.

SBV maakt indruk
SBV hielp koploper OKSV en titelkandidaat SIOL door Irene met 4-0 te verslaan. Voor rust zorgden Jordy van Outvorst en Jaimy Knipping al voor een verrassende tussenstand, maar in het tweede bedrijf werd de stand zelfs verdubbeld.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg