Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

InDeWandelgangen.com: OKSV gaat de voorsprong in de tweede periode niet meer weggeven!

05 mrt 2015

Noot OKSV redactie: Ondanks dat het een artikel is van afgelopen vrijdag, toch willen we het jullie niet onthouden.

Het einde van de 2e periode is in zicht. In heel veel klassen zal komende zondag, wanneer de weersomstandigheden het toelaten, de beslissing vallen. Bij de andere klassen zal de beslissing pas vallen op 15 maart of later vanwege de eerdere afgelastingen. Welke ploegen komen nog in aanmerking voor deze prijs en hoe ziet het programma eruit?

In de strijd om de tweede periode zijn er nog twee ploegen over in de 6e Klasse D namelijk OKSV en Elsendorp. Beide ploegen wisten tot nu toe nog alle wedstrijden te winnen. OKSV staat momenteel aan kop met achttien punten uit zes wedstrijden terwijl Elsendorp er negen heeft uit drie wedstrijden. Het doelsaldo is in het voordeel van OKSV. OKSV heeft een doelsaldo van 13 terwijl Elsendorp 9 heeft.

Hoewel beide ploegen dus nog geen punten verspeelden lijkt de huidige koploper OKSV de favoriet. OKSV gaat zondag op bezoek bij de nummer laatst SVS Stevensbeek en zal dus zeer waarschijnlijk terugkeren met de drie punten. Hierdoor zou het komen op het totaal van eenentwintig punten.

Concurrent Elsendorp zou dit puntentotaal ook nog kunnen behalen maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is maar de vraag. De kans lijkt heel klein. Nummer zeven Elsendorp heeft namelijk nog een loodzwaar programma voor de boeg met wedstrijden tegen de nummer drie SIOL, de nummer vijf Achilles Reek, de nummer zes SCV’58 en de nummer acht Menos.

Dat OKSV de periode dus gaat pakken lijkt een kwestie van tijd. Jammer genoeg zal het dat waarschijnlijk wel doen zonder zelf te spelen. Elsendorp speelt zondag namelijk tegen Menos en de verwachting is dat het daar geen steek zal laten vallen.

Bron: InDeWandelgangen.com

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg