Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6D: 'SVS wil boven de streep eindigen''

05 feb 2015

STEVENSBEEK - SVS Stevensbeek is momenteel hekkensluiter in de zesde klasse D. Trainer Fred Seeger hoopt met zijn ploeg van de rode lantaarn af te komen in de tweede competitiehelft. "Als dat gebeurt, dan kun je zeggen dat de spelers zich toch ontwikkelen en daarmee in de komende vijfde klasse verder kunnen."

Seeger is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen bij SVS Stevensbeek. "Over het algemeen weet ik in twee jaar een team hogerop te brengen. Dat is me in ieder geval bij alle voorgaande verenigingen wel gelukt. Op dit moment lukt me dat bij SVS niet, althans het gaat met hele kleine stapjes vooruit. Niet dat dat nu een doel op zich is, maar ik vind het wel jammer. Blijkbaar is er meer tijd voor nodig. Uiteindelijk is in goed overleg met het bestuur besloten om niet verder te gaan. Wat ik hierna ga doen weet ik tot op heden nog niet. Ik sta voor veel dingen open." Om het seizoen toch met een wat beter gevoel af te sluiten, gaat SVS Stevensbeek de komende weken voor een betere klassering. "We proberen om toch van die laatste plaats af te komen en uiteindelijk boven de streep te eindigen. Ook gezien het feit dat er een goede lichting jeugd aan zit te komen. Helaas komen die volgend jaar nog niet over, al hoewel menige speler op dit niveau mee zou kunnen."

Asielzoekerscentrum
Komende zondag komt SCV'58 op bezoek in Stevensbeek. "Ik denk, dat zowel wij als SCV'58 weer in hun ritme moeten komen en verwacht derhalve een open wedstrijd. De eerste wedstrijd tegen hun werd met 1-0 verloren in de laatste minuut. Zij waren weliswaar meer in balbezit, maar wisten niet voor direct gevaar te zorgen. Daarnaast moesten wij ons beperken tot enkele uitvallen." Hij vervolgt: "Wij weigeren echter in de wedstrijden ons te beperken tot defensief voetbal. Ik vind dat je daarmee niets leert. Daarbij liepen we soms tegen een behoorlijk aantal tegendoelpunten aan, maar aan de andere kant scoren we nu ook meer en weten steeds vaker het spel te domineren. Zo hebben we meer doelpunten voor als menig tegenstander boven ons. Echter domme foutjes worden er nog steeds gemaakt. Net voor de winterstop hebben we vanuit het asielzoekerscentrum een aantal versterkingen gekregen, die nu ook mogen meespelen. Het zal in het begin nog even aanpassen zijn, maar het zijn zeker een paar hele goede spelers, die voor de nodige elan en plezier kunnen zorgen. Dus ik denk, dat we zondag gelijkwaardig kunnen zijn aan SCV en dat wij dit keer met de punten in huis houden."

Programma zesde klasse D:
-SVS Stevensbeek - SCV'58
-MOSA'14 - SIOL
-SBV - Irene
-Astrantia - Menos
-Elsendorp - Achilles Reek
-OKSV - De Willy's

Stand zesde klasse D:
1. Irene 12-26
2. OKSV 12-26
3. SIOL 11-24
4. De Willy's 12-22
5. Elsendorp 11-19
6. Achilles Reek 12-19
7. SCV'58 12-19
8. Menos 12-12
9. MOSA'14 12-11
10. SBV 12-10
11. Astrantia 12-9
12. SVS Stevensbeek 12-3

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg