Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Verslag Quizavond 2005

6 dec 2005

Op vrijdag 25 november is voor de zevende maal de quizavond gehouden. Vier ronden lang hebben dit jaar slechts 17 teams gestreden om de felbegeerde medailles met bijbehorende eeuwige roem. Er hadden 22 teams opgegeven, helaas moesten diverse teams afzeggen vanwege de enorme sneeuwval van die avond. Voor ons een tegenvaller maar alles liever dan dat iemand in de problemen raakt door het slechte weer!

Het was weer een gezellige editie van de inmiddels traditionele quizavond. Voor aanvang van de quiz werd onze Webmaster Chris Kamps in het zonnetje gezet vanwege de 50.000ste bezoeker aan de website van OKSV. Uit handen van mede redactieleden Jan en Paul ontving Chris het getal 50.000 in overheerlijke boterletters. Deze boterletters zijn gemaakt door Jochem van Oosteren en werden smakelijk opgegeten door alle deelnemers.

Er waren wat kleine wijzigingen in het programma, de nieuwsronde bestond niet meer uit kleine krantenberichten maar meer uit algemeen nieuws van het laatste jaar.
De sportronde blijft een zeer bepalende ronde in de rangschikking dat is op zich wel jammer, maar we zijn nou een maal een voetbalclub en daar hoort natuurlijk sport bij.
Ronde 3 en 4 bestonden uit een puzzelronde en een algemene kennis ronde. Hierbij kon iedereen zich lekker uitleven en dat werd dan ook gedaan.

Uiteindelijk kan er slechts één team winnen en dat was het team bestaande uit:

 • Frank Boeijen
 • John van der Loop
 • Henri van Haren (Heinz)
 • Fransjan van Munster  De jury bestaande uit: Marianne Rutten, Jolanda Voet, Sandy Megens en Mariëlle van de Burgt hadden weer een drukke avond maar wisten alles wederom in goede banen te leiden.

  Deze quizavond was tevens de laatste organiserende activiteit van 3 bestuursleden van de supportersvereniging: John Voet, Rogier van der Linden en Harald Rutten stoppen ermee en werden bedankt voor hun inzet gedurende de 5 jaar dat we inmiddels bestaan. Op de contactavond gaan we de heren nog een keertje in het zonnetje zetten.

  Supportersvereniging OKSV


 • [ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

  © Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
  Gemaakt door: Chris Kamps
  De website wordt
  gesponsord door:
  03 jun 2023 - 18:00
  Autopuzzeltocht 2023
  Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
  16 jul 2023 - 09:00
  Zomermarkt 2023
  Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
  De website wordt gesponsord door:

  Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg