Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 6D: 'Groep SCV'58 is erg gretig'

01 okt 2014

VELP - SCV'58 was afgelopen zondag in de zesde klasse D met 1-0 te sterk voor hekkensluiter SVS Stevensbeek. De enige goal van de wedstrijd werd vlak voor tijd gemaakt door Pascal van Thiel. De Velpenaren willen zondag iets recht zetten na de matige wedstrijd. De formatie van trainer Jeroen Denissen gaat op bezoek bij Elsendorp. Denissen "Het is een wedstrijd die nieuw is. Blijkbaar is dit duel nog nooit gespeeld, een leuke bijkomstigheid."

Volgens Denissen is Elsendorp favoriet omdat die ploeg uit de vijfde klasse komt. Toch staat SCV'58 hoger op de ranglijst. "Ze hobbelen jaarlijks tussen de vijfde en zesde klasse. Ervaring genoeg zou je zeggen. Ze hebben pas drie punten, maar hebben de laatste drie wedstrijden tegen de top drie met maar één doelpunt verschil verloren. Wij voetbalden tegen SVS niet best en moeten voetballend meer brengen om het Elsendorp lastig te willen maken. Ik neem aan dat die ploeg gebrand is om drie punten te pakken."

Denissen is nog niet helemaal tevreden over de prestaties dit seizoen. Het niveau van vorig seizoen is dit seizoen volgens hem nog lang niet gehaald. "De groep is erg gretig en dat slaat nogal wel is over in over haastigheid wat het voetbal niet ten goede komt en waardaardoor verkeerde keuzes worden gemaakt in het veld. De slimmigheid en ervarenheid om het spelletje te zien en te snappen moet nog geleerd worden vind ik. Zeker gezien de leeftijd na vorig jaar gemiddeld weer wat lager is. We moeten nog werken aan het maken van de juiste keuzes in het veld. Een stukje voetbalslimheid zullen we maar zeggen. De werklust is top, de inzet is top, de opkomst tijdens trainingen is top, dus ik verwacht dat het goedkomt. Maar ik vind wel dat we als groep het hoogste moeten na leven en dat we elke wedstrijd voor de punten moeten willen voetballen en strijden. Hopelijk eindigen we dan bij de eerste zeven en dus hoger dan vorig seizoen. Ook willen we stunten tegen de titelfavorieten. Komende zondag is daarvoor de eerste gelegenheid in en tegen Elsendorp."

Vijfde klasse
Promotie is dit seizoen met het verdwijnen van de zesde klasse sowieso een feit. De vijfde klasse is volgens Denissen een mooi niveau voor SCV'58. "Ik denk dat we nog niets in de vierde klasse te zoeken hebben. De mogelijkheid is er gezien de promotieregeling uit de zesde klasse. Daar mogen andere ploegen van dromen mits ze daar wat te zoeken hebben."

Programma zesde klasse D:
-SIOL - Menos
-MOSA'14 - Achilles Reek
-SVS Stevensbeek - Irene
-Elsendorp - SCV'58
-Astrantia - OKSV
-SBV - De Willy's

Stand zesde klasse D:
1. De Willy's 4-12
2. SIOL 4-12
3. Irene 4-10
4. Achilles Reek 4-10
5. OKSV 4-6
6. SCV'58 4-6
7. Menos 4-6
8. Astrantia 4-6
9. Elsendorp 4-3
10. MOSA'14 4-0
11. SBV 4-0
12. SVS Stevensbeek 4-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg