Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 6D: 'Tevreden over progressie De Willy's'

17 sep 2014

WILBERTOORD - Ondanks de goede seizoensstart van De Willy's, wordt vooralsnog niet gesproken over promotie in Wilbertoord. Trainer Koen van Berlicum wil dit seizoen gebruiken 'om te groeien als groep'. "Zodat we volgend seizoen een rol van betekenis kunnen spelen in de vijfde klasse."

"Ik ben tevreden over de progressie die we sinds de start van de voorbereiding hebben gemaakt", vertelt Van Berlicum, die afgelopen zomer John Boeijen afloste als trainer van de zesdeklasser. "We hebben prima gespeeld tegen clubs (Constantia, Sint Hubert en Juliana Mill, red.) die hoger spelen dan wij. Tegen die ploegen hebben we echter tactisch iets anders gespeeld dan we in de competitie doen, want wij willen elke wedstrijd van onze eigen kracht uitgaan."

Doelstellingen
De Willy's, dat afgelopen zondag een 1-0 overwinning op Elsendorp koppelde aan de eerdere 8-1 zege bij SVS, heeft zich geen concrete doelen voor 'dit unieke seizoen gesteld'. "Omdat de zesde klasse wordt opgeheven, staat promotie naar de vijfde klasse al op voorhand vast. Doel is om als groep te groeien, zodat we volgend seizoen een rol van betekenis kunnen gaan spelen in de vijfde klasse."
Van Berlicum denkt dat 'een vijf- of zestal ploegen zal meedoen om de bovenste plaatsen'. "De competitie is wat anders geworden ten opzichte van vorig jaar. SIOL zie ik als absolute titelfavoriet, maar MOSA'14 heeft een nieuwe spelersgroep en Irene heeft spelers van buitenaf (o.a. vier van Blauw Geel'38, red.) gehaald, dus die zullen ook een compleet ander seizoen gaan draaien. En Elsendorp zal ook bovenin willen meedraaien."

'Ruimer jasje'
De Willy's zag afgelopen zomer niemand vertrekken. "Maar we hebben wel wat spelers van ons tweede elftal doorgeschoven", vertelt Van Berlicum, die vorig seizoen zelf nog trainer was van dat team. "Hierdoor zijn we wat ruimer in het jasje komen te zitten. Dat is als trainer toch prettig."

Programma zesde klasse D:
-Elsendorp-SIOL
-OKSV-Irene
-Astrantia-De Willy's
-SVS-Achilles Reek
-MOSA'14-Menos
-SBV-SCV'58.

Stand zesde klasse D:
1. De Willy's 2-6
2. SIOL 2-6
3. OKSV 2-6
4. Irene 2-4
5. Achilles Reek 2-4
6. Elsendorp 2-3
7. Astrantia 2-1
8. Menos 2-3
9. MOSA'14 2-0
10. SBV 2-0
11. SCV'58 2-0
12. SVS Stevensbeek 2-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg