Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Koenen: 'SIOL en Irene titelkandidaten''

11 sep 2014

REEK - Achilles Reek gaat dit seizoen in de zesde klasse D voor een plekje in de subtop. Volgens trainer Jos Koenen is dat reŽel en hij wil met zijn ploeg ook af en toe voor een stunt zorgen.

Achilles Reek opende afgelopen zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Astrantia. Er werd met 0-2 gewonnen dankzij goals van Hans van der Doelen en Rick Verstraten. Komende zondag komt Irene op bezoek in Reek. Die ploeg opende de competitie met een 5-2 winst tegen SCV'58. Volgens Koenen is Irene een titelkandidaat. "Ik denk dat er een paar sterke teams tussen zitten omdat ze zich versterkt hebben. Dat zijn met name SIOL en Irene. Die zullen dus hoge ogen gaan gooien met De Willy's en MOSA als goede subtoppers. Sommige teams ken ik niet en daar weet ik ook niet van wat ik ervan kan verwachten. Wij als Achilles Reek hopen dat we bij deze laatste twee aan kunnen sluiten en af en toe voor een stunt kunnen zorgen."

Stappen maken
Het duel met Irene ziet Koenen als een graadmeter. "Na de uitslag van deze wedstrijd weten we waar we staan. Wij gooien in alle wedstrijden alles op de aanval en willen het liefst meteen de achterhoede afjagen. Conditioneel zit het ook goed in elkaar, anders kun je dit niet lang volhouden. We zijn als zeer jonge groep weer een jaar verder en willen ook meer van elkaar gaan eisen. Zeker ook op het tactische vlak moeten we nu stappen gaan maken."

Scherprechter
Titelkandidaat SIOL stelt het vizier scherp tegen SVS, dat niet nog eens als schietschijf wil fungeren na de 8-1 oorwassing tegen De Willy's van afgelopen zondag. Een andere scherprechter vindt plaats in Wilbertoord, met De Willy's tegen degradant Elsendorp.

Programma zesde klasse D:
-Achilles Reek - Irene
-MOSA'14 - Astrantia
-Menos - SBV
-SIOL - SVS
-De Willy's - Elsendorp
-SCV'58 - OKSV

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
26 aug 2022
Heg knippen
Meer informatie Meer informatie over: Heg knippen
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg