Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Arena Lokaal: 'OKSV-trainer Niels Voet: 'In vijfde klasse moesten we op onze tenen lopen''

06 sep 2014

OKSV pakte vorig seizoen in de eerste competitiehelft zeventien punten en stond daarmee veilig in de middenmoot. Na de winterpauze voegden de groen-zwarten hier echter nog maar twee punten aan toe, met als gevolg een elfde plaats en degradatie naar de zesde klasse.

"Toch hebben we na de winterstop niet eens zo slecht gespeeld", blikt trainer Niels Voet terug. "We scoorden alleen erg moeilijk en hadden weinig geluk. Aan de andere kant moet je ook eerlijk zijn, we moesten echt op onze tenen lopen in de vijfde klasse. Eigenlijk is de zesde klasse wel ons niveau."

Ander selectiebeleid
Voet, die aan zijn derde jaar bij OKSV begint, kiest dit seizoen voor een iets ander selectiebeleid. "Zes A-junioren gaan wekelijks met ons meetrainen en twee van hen zitten zondags op de bank bij het eerste. Op die manier kunnen zij er alvast een beetje aan ruiken met het oog op de toekomst."

De 29-jarige Ossenaar verwacht met zijn elftal dit jaar wl een rol van betekenis te kunnen spelen. "Ik schat ons in bij de eerste vier-vijf, zeker als we ons eigen spelletje kunnen spelen. Dat is als voetballende ploeg overigens niet altijd even gemakkelijk in de zesde klasse, waar veel teams hotsenknotsenvoetbal spelen. Ik ben in ieder geval blij dat het dankzij het aangepaste promotiesysteem van de KNVB wel ergens om gaat dit seizoen. Je kunt via een periodetitel zelfs naar de vierde klasse..."

Bron: Arena Lokaal

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg