De thuiswedstrijd OKSV A1-Achilles Reek A1 eindigt in een 1-1 gelijkspel

18 aug 2014

Bij de aftrap van Oksv - Achilles begon Oksv met een andere opstelling en formatie dan gewoonlijk.
Dit alles hadden coach Dries Vos en assistent Erwin van de Watervlied bedacht omdat we Reek in de competitie ook nog tegen komen.
Tactisch dus misschien wel een sterke zet.

Oksv opende sterk met goed combinatie spel en goede acties. na 19 minuten kreeg Oksv een corner na een goede actie van Martijn Pittens.
Thom Barten stond klaar om deze vrije trap te nemen, hij bracht de bal goed voor de goal, rond de penalty stip,
daar stond dan ook Jort "Zlatan" van Heumen klaar om de bal fenomenaal binnen te schieten. 1-0 Oksv!

De 2e helft ging Oksv er dan ook volle bak voor, ze brachten dan ook 2 grote talenten in de ploeg.
Na 60 minuten voetballen maakte Oksv een domme overtreding op een gevaarlijke plek. Die vrije trap werd goed binnen geschoten na een communicatie fout van de muur en de keeper. 1-1 dus. Oksv liet de kop niet hangen. Ze gaven na de 1-1 achterin niks meer weg en kansen bleven maar komen.

Helaas moest het team uit Overlangel na 70 minuten afscheid nemen van Kevin "Snacks" van Haren vanwege kramp.
Ondanks deze tegenvaller bleef Oksv aanvallen en kreeg het een goede kans na een solo van laatste man Tim Reijs, die de bal laag voor geeft. Jort van Heumen stond op de 11 klaar, hij maakte een mooi overstapje waardoor Dirk van den Berg bij de 2e paal helemaal vrij stond, Helaas vergat Dirk van den Berg deze 100% kans te scoren, en ook in de rebound mocht het niet zo zijn dat ze bal er in ging.

Met nog 5 minuten op de klok zette Oksv nog een keer aan. Joris van Poppelen liep zich goed vrij aan de rechterkant van het veld. Hij zette de bal voor, deze belandde bij de 2e paal en daar stond nota bene Dirk van den Berg weer. Helaas ook vanaf 50 centimeter lukte het hem niet om te scoren. Hij kopte de niet te missen kans naast de goal. Mede daardoor bleef Oksv - Achilles Reek 1-1 na 90 minuten.