Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Speel ook mee met de WK Pool 2014!

15 mei 2014

Tsja, die stilte voor de storm, hŤ? Volgende maand is het allemaal zo ver, maar volgende maand is nog, ver weg, zo ver weg.
De stadions mogen dan nog niet helemaal op orde zijn, de bevolking mag dan wat klagen en morren, de steden mogen dan onveilig zijn, net als het platteland en de verbindingswegen trouwens Ė het WK voetbal 2014 in BraziliŽ komt er aan!

Donderdag 12 juni 22:00 uur Nederlandse tijd begint het WK met als eerste wedstrijd gastland BraziliŽ- KroatiŽ, misschien niet een droomaffiche maar zeker de moeite waard. De volgende dag om 21:00 uur is het de beurt aan Nederland dat haar eerste poulewedstrijd speelt tegen Spanje, na deze wedstrijd kun je als liefhebber lekker blijven zitten voor Chili- AustraliŽ. Zaterdag zijn er weer drie wedstrijden met als topper om middernacht Engeland- ItaliŽ. Zo kun je nog wel even doorgaan, drie weken lang iedere dag voetbal!!

We zouden het graag anders zien, maar het is nu toch wel duidelijk dat Oranje met deze lichting niet de torenhoge favoriet is voor de Wereldtitel. Dat zal velen er niet van weerhouden om voor de zekerheid toch op een eindoverwinning van Nederland in te zetten, maar dat is meer om het eigen schuldgevoel af te kopen. De ťchte outsider is natuurlijk BelgiŽ. De Rode Duivels gaan ons versteld doen staan, amai. Goede spelers, een hecht team, weinig verwachtingen en een collectieve winnaarsmentaliteit.
BelgiŽ wordt (misschien wel) Wereldkampioen. Duizend frank op BelgiŽ.

Traditioneel zorgt de supportersvereniging ervoor dat iedereen een extra dimensie kan toevoegen aan het WK door de POOL op de stie. Extra spanning tijdens de wedstrijd, een kleine vloek als dat doelpunt net voor tijd valt terwijl je de stand precies goed had. Heerlijk is dat, dus doe gewoon weer mee met onze POOL en steun daarbij ook nog eens de supportersvereniging van OKSV.

Wij wensen iedereen veel succes bij het invullen van de POOL.

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
26 aug 2022
Heg knippen
Meer informatie Meer informatie over: Heg knippen
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg