Logo OKSV

OKSV 3 staat 1e na laatste speelronde, maar (nog) geen kampioen

05 mei 2014

Gisteren speelde OKSV 3 zijn laatste wedstrijd in de competitie uit tegen Herpinia 5 en won deze met 1-2. Hiermee staat ze momenteel op een eerste plaats in de competitie en dat werd gisteren zeker duidelijk op de Afsluitingsdag van OKSV: "Wij staan bovenaan en wij staan bovenaan..." werd er veelvuldig terecht gezongen!

Echter.... ze zijn (nog) geen kampioen!!! Festilent 7, die op de 2e plaats terug te vinden is met 1 punt achterstand, won gisteren ook zijn thuiswedstrijd met 7-2 van UDI'19/Beter Bed 14. Alleen hebben ze nog een inhaalwedstrijd te spelen op zondag 18 mei om 10:00 uur uit tegen Herpinia 5.

Het derde elftal van OKSV staat de komende 2 weken dus nog steeds bovenaan en moet dus afwachten wat er gebeurd op 18 mei.

Wanneer Festilent 7 verliest, dan is OKSV 3 kampioen. Bij een gelijkspel moet er een beslissingswedstrijd gespeeld gaan worden tussen OKSV 3 en Festilent 7. Bij winst van Festilent 7 eindigt OKSV 3 op een 2e plaats.

Wat er ook gebeurd op zondag 18 mei: het is al een knappe prestatie wat OKSV 3 dit jaar gedaan heeft, alleen zou het kampioenschap een mooie bekroning hiervoor zijn!

"Wij staan bovenaan en wij staan bovenaan..." galmt nog steeds rond in Overlangel en omstreken.....

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps