Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Fragment over OKSV uit het artikel 'SPRIETJES'

16 nov 2005Bron: De Gelderlander

Groot feest in Cuijk. Nee, JVC Cuijk won dit keer niet. De hockeyers deden het ook niet denderend. Maar Zarko Grabovac scoorde. Dat is bijzonder, want dat lukte de Cuijkenaar met Servische wortels nog nooit eerder in het betaalde voetbal. De jeugdparel van JVC Cuijk, die inmiddels voor Fortuna Sittard speelt, wist niet wat te doen na zijn doelpunt. "Hij had het voornemen een dansje te doen", aldus de clubarchivaris van Fortuna. "Maar door de adrenaline van het moment vergat hij dat en rende hij maar gewoon naar de middenlijn." Dus is 'Zorro' in Eindhoven (Fortuna speelde met 1 - 1 gelijk tegen FC Eindhoven, dankzij zijn treffer) eindelijk in staat gebleken te doen wat hij als prof in BelgiŰ bij SK Ronse en Engeland bij Blackpool niet deed: scoren. Bij SIOL, daar waar voor bijna iedereen een bijnaam bestaat, heeft ook voor trainer Henk Gaertner eindelijk een koosnaampje. Dankzij De Derde Helft van vorige week heet de Nijmeegse trainer voor intimi tegenwoordig Frits. Inderdaad, naar Frits Korbach. Een mooie toevoeging aan de reeks bestaande bijnamen, zoals Djackie, Sjunkie, Murphy, Mido, Knoetie, Bodo en Lange.

SCV'58 - spits Joao Pedro, die vorige week in het duel tegen OKSV zijn been brak, heeft een mailtje ontvangen van de spelers uit Overlangel. Een fragment uit de mail, gestuurd aan het bestuur van de Velpse voetbalclub: 'Doe de speler (volgens mij heet hij pedro of niet??) namens oksv de groeten en wens hem aub een spoedig herstel'. Daar sluit De Derde Helft zich uiteraard graag bij aan.

De voetballers van JVC Cuijk moesten in Echt tegen EVV in de laatste minuut een tegentreffer incasseren. Zuur, want als dat doelpunt niet was gevallen had de Cuijkse hoofdklasser gewonnen Ún was een record neergezet. Dan had JVC immers zeven keer op rij gewonnen en dat is ze in de hoofdklasse nog niet gelukt. Brian Verhulst, speler van Olympia'18, stelde tegen Toxandria met een prachtige assist Menno Taanman in staat op te scoren. Twee keer onderscheidde hij zich op een minder subtiele manier. Hij trapte tweemaal faliekant over de bal en initieerde daarmee een kleine discussie op de tribune over het maaiseizoen. De ene supporter dacht dat dit al afgelopen was. Een andere niet. Die laatste heeft natuurlijk gelijk, want volgens De Derde Helft duurt het maaiseizoen een hele voetbalcompetitie lang.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg