Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '5H: Wie mogen er lachen en wie treuren?'

01 mei 2014

OSS - Een spannende eindfase in de vijfde klasse H. GVV'57 en OKSV strijden tegen degradatie, bovenin gaan Heijen en Estria voor de nacompetitie.

GVV'57 was na SIOL lange tijd de belangrijkste degradatiekandidaat. Na de winterstop loopt het echter als een trein en de ploeg van trainer Jan Harting staat zelfs bovenaan in de derde periode. Als er zondag wordt gewonnen van hekkensluiter SIOL, dan mag het mee gaan doen om promotie naar de vierde klasse. Wie had dat ruim een maand geleden gedacht. Harting beseft echter dat het nog niet zo ver is. "Van onderschatting zondag tegen SIOL is geen sprake. We benaderen dit duel zoals anderen, erg serieus. We gaan voor handhaving, iets wat een maand geleden er heel anders uitzag."

Estria gaat voor nacompetitie
Wint GVV'57, dan is OKSV gedegradeerd. Spelen de Gravenaren gelijk en wint OKSV van Estria, dan volgt er een beslissingswedstrijd. Het OKSV van trainer Niels Voet staat echter voor een lastige opgave. De formatie uit Escharen wil meedoen aan de nacompetitie en heeft nog kans op de derde periode. En als het wint en concurrent Heijen verliest van Vianen Vooruit, dan gaat het als nummer drie van de ranglijst door naar het 'toetje'.

Vianen Vooruit kampioen
De naam Vianen Vooruit is gevallen. De ploeg werd afgelopen zondag kampioen door SIOL met 4-1 te verslaan. Trainer Dennis Kroes: "Het was erg leuk en gezellig. Na een schitterende rondrit door Vianen en omstreken werd de selectie weer op het sportpark ontvangen door veel supporters die een erehaag hadden gevormd. Daarna kreeg iedere speler en begeleider een mooie binnenkomst, waarbij de voorzitter nog even een paar mooie woorden over een ieder zei. Daarna barstte het feest los." Tegen Heijen wil Vianen Vooruit het seizoen goed afmaken. "In principe staat er voor ons niets op het spel, maar we gaan wel gewoon met de sterkst mogelijke ploeg naar Heijen. We willen gewoon onze sportieve plicht ten opzichte van andere ploegen doen en laten deze wedstrijd niet zomaar voorbij gaan. Vianen Vooruit wil als ploeg laten zien dat Heijen dan wel een van onze concurrenten was maar wij de terechte kampioen zijn. Ik verwacht een spannende aanvallende wedstrijd van twee ploegen die allebei vierde klasse waardig zijn."

Programma vijfde klasse H:
-OKSV - Estria
-SIOL - GVV'57
-De Zwaluw - HBV
-Heijen - Vianen Vooruit
-Gassel - Ravenstein
-Maaskants Boys - Ulysses

Stand vijfde klasse H:
1. Vianen Vooruit 21-46 K
2. Ravenstein 21-42 P
3. Heijen 21-41
4. Estria 21-41
5. HBV 21-29
6. De Zwaluw 21-29
7. Maaskantse Boys 21-26
8. Ulysses 21-25
9. Gassel 21-25
10. GVV'57 21-21
11. OKSV 21-19
12. SIOL 21-8 D

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 dec 2022
OKSV Quizavond 2022
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2022
30 dec 2022 - 20:00
Contactavond OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg